Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Krásna Julia Roberts zmenená na nepoznanie: Pretty Woman je minulosť!

Julia Roberts je krásna žena. Zobraziť galériu (7)
Julia Roberts je krásna žena.

ATLANTA - Spoznali ste ju?! Keď zaznie meno Julia Roberts (47), väčšina ľudí si vybaví film Pretty Woman, v ktorom atraktívna herečka účinkovala. Na konte má však talentovaná umelkyňa množstvo ďalších počinov a pred kamerami je dosť aktívna aj v súčasnosti. V týchto dňoch sa v Atlante nakrúca dráma s názvom Mother´s Day, kde sa táto sympaťáčka predvedie s novým imidžom.

Radikálne zmenený účes, zamaskovaná tvár! Julia Roberts je považovaná za jednu z najatraktívnejších herečiek a dokonca sa môže pochváliť tým, že bola viackrát zvolená za najkrajšiu ženu sveta. Svoj šarm a sexepíl predviedla napríklad aj v obľúbenom filme Pretty Woman, ktorý sa aj po rokoch teší mimoriadnej obľube. 


Mohlo by vás zaujímať: Pikošky z filmu Pretty Woman: Podvod na divákov, problém so sexom, aj brutálne zostarnutý krásavec!


Julia je však ženou mnohých tvárí a dokáže zahrať rozmanité charaktery. Aktuálne sa nachádza v Atlante, kde sa nakrúca film s názvom Mother´s Day. Tvorcovia toho doposiaľ veľa neprezradili. Na verejnosť sa však dostalo pár fotografíí z nakrúcania. Roberts má na nich parochňu a veľké okuliare, vďaka čomu pripomína nekompromisnú šéfredaktorku magazínu Vogue - Annu Wintour.

Okrem Julie účinkujú v spomínanom počine aj ďalšie známe herečky a premiéru by mal mať budúci rok v apríli. Jennifer Aniston, ktorá si na nakrúcanie odbehla rovno z medových týždňov, sa pred kamerami ukázala nenalíčená, strapatá a upotená.


Pozrite si tiež: Jennifer Aniston spotená a nenalíčená: Preboha, je to tá istá žena?!


Julia Roberts v najnovšom počine radikálne zmenila imidž. Mnohým pripomína nekompromisnú šéfredaktorku magazínu Vogue Annu Wintour.
Zobraziť galériu (7)
Julia Roberts v najnovšom počine radikálne zmenila imidž. Mnohým pripomína nekompromisnú šéfredaktorku magazínu Vogue Annu Wintour.

Viac o téme: Julia RobertsMother´s Day
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu