Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dobrý Will Hunting vyvetral svaly, výstavná manželka luxusnú postavičku!

Matt Damon sa pýši svalnatým telom a krásnou manželkou Lucianou. Zobraziť galériu (7)
Matt Damon sa pýši svalnatým telom a krásnou manželkou Lucianou.

LOS ANGELES - Ideálny párik! Dokonalosť sa v Hollywoode jednoducho nosí. Vedomý si je toho aj herec Matt Damon (44), ktorý sa dostal medzi filmovú smotánku vďaka počinu Dobrý Will Hunting. Talentovaný fešáčik dbá o svoj zovňajšok a pýši sa svalnatým telom. Chváliť sa môže tiež atraktívnou manželkou Lucianou. Tá priviedla na svet štyri ratolesti a má priam ukážkovú figúru.

Sú dokonalí! Matta Damona a jeho manželku Lucianu spája nielen láska a spoločné dcérky, ale aj vášeň pre šport. Výsledkom ich záľuby sú vyšportované telá, ktorými sa pred pár dňami pochválili v uliciach. Hollywoodsky fešáčik mal na sebe tričko obopínajúce svaly, jeho polovička tielko a legíny zvýrazňujúce jej štíhle krivky.  

Dvojica oslávi tento rok 10. výročie svadby a ako sa zdá, medzi manželmi to stále iskrí. Matt si nedávno v relácii Entertainment Tonight zaspomínal na ich zoznámenie. „​Úplne ma opantala. Keď som ju zbadal, akoby sa celá miestnosť rozžiarila alebo niečo podobné. Nie som príliš na takéto veci, ale čo vám mám povedať? Presne to sa mi stalo,” vyznal sa umelec, ktorý má s atraktívnou tmavovláskou tri dcéry a stará sa aj o jej dieťa z prvého manželstva.  

Manželka Matta Damona - Luciana má po štyroch deťoch takúto luxusnú figúru.
Zobraziť galériu (7)
Manželka Matta Damona - Luciana má po štyroch deťoch takúto luxusnú figúru.

Viac o téme: Matt DamonLuciana Barroso
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu