Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Dráždivé FOTO krásnej Demi: Heš, dáš tie ruky preč!

Demi Lovato pózovala pre magazín Complex len v nohavičkách. Zobraziť galériu (11)
Demi Lovato pózovala pre magazín Complex len v nohavičkách.

LOS ANGELES - Komplexy sú už minulosťou! Krásna herečka a speváčka Demi Lovato (22) sa vôbec netají tým, že si v minulosti prešla peklom. Bola šikanovaná a svoje telo nenávidela. Trpela poruchami príjmu potravy a sebapoškodzovaním. Dnes je z umelkyňe sexi kosť, ktorá sa naučila mať svoje krivky rada a hrdo ich ukazuje svetu. Najnovšie pózovala takmer nahá pre magazín Complex, no na ukazovanie vnád v celej kráse si, v porovnaní s kolegyňami, netrúfa.

Aj ona sa vyzliekla! Nahota v šoubiznise nie je už ničím výnimočným. Známe herečky a speváčky sú si dobre vedomé toho, že pikantnými fotkami narobia slušný rozruch a potešia nejedného mužského fanúšika. Na odvážne pózovanie bez šiat si aktuálne trúfla aj Demi Lovato, ktorá odhalila krivky v najnovšom vydaní magazínu Complex.


Pozrite si tiež: Brutálna premena! Z detskej hviezdičky je totálna samica


Demi pózovala pred objektívom v plavkách a tiež odetá len v nohavičkách. Ná ukazovanie holých vnád a bradaviek, ktoré je medzi hviezdami celkom v kurze, si ale netrúfla. Spôsobne si ich kryla rukami alebo zvolila pózy, pri ktorých ich nebolo vidieť. 

Súčasťou fotenia bol tiež rozhovor. Speváčka v ňom komentovala svoj pohľad na šoubiznis a vzťahy v ňom. Vyjadrila sa tiež k tomu, že v poslednom čase presedlala na imidž sexice. „Je to oslobodzujúce a nemám čo skrývať. Raz som bola na jednej bazénovej párty a niekto ma odfotil pri zlom svetle, mala som tam hroznú celulitídu. Keď som to videla, zhrozila som sa. No potom som si prečítala popis k tej fotke - Som taká hrdá na toto dievča. Je skutočná. Aj keď má celulitídu, nezastavilo ju to pred tým, aby si obliekla plavky a vyzerala v nich skvelo - Veľmi ma tieto slová potešili,” prezradila Demi, ktorá sa za svoje krivky hanbiť rozhodne nemusí. Čo poviete?!

Demi Lovato zahodila komplexy a svetu sa ukázala takmer nahá.
Zobraziť galériu (11)
Demi Lovato zahodila komplexy a svetu sa ukázala takmer nahá.

Viac o téme: Demi Lovato
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu