Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Brutálny úlet exotickej speváčky: Má 70-tku na krku, staré prsia vyvalila celkom holé!

Grace Jones má 70-tku na krku a žiadne zábrany. Zobraziť galériu (7)
Grace Jones má 70-tku na krku a žiadne zábrany.

NEW YORK - Uf! Jamajská speváčka Grace Jones (67) sa na krste svojej knihy postarala o celkom slušný škandál. Najskôr nechala všetkých hostí dve hodiny čakať, potom im svoje meškanie vynahradila dosť bizarným spôsobom. Počas pózovania fotografom vyplazila jazyk, zdvihla top a celému svetu ukázala svoje staré prsia v plnej kráse. Nuž, na toto by si trúfla asi len máloktorá z jej rovesníčok.

Miley Cyrus je v porovnaní s ňou neviniatko! Bývalá modelka, speváčka a herečka Grace Jones má do okrúhlej sedemdesiatky len tri roky, no jej správanie tomu vôbec nenasvedčuje. Umelkyňa z Jamajky totiž ani v dôchodkovom veku nemieni poľaviť z kontroverzných výstrelkov a exhibicionizmu.  

Pred pár dňami uviedla táto netradičná babča na trh svoju knihu s názvom I´ll Never Write My Memoirs. Na krst svojho diela sa dotrepala zhruba s dvojhodinovým meškaním a narobila celkom slušný rozruch. Grace mala oblečený priesvitný top, pod ktorý si nevzala podprsenku. Zrejme sa jej však zdalo, že provokuje málo, a tak počas pózovania fotografom ukázala svoje nahé prsia v celej kráse. 

Jamajčanku mnohí prirovnávajú k Miley Cyrus, Madonne, či Lady Gaga. Ona to však odmieta. „Nemôžem byť ako oni, lebo oni sú ako ja,” poznamenala v jednom z rozhovorov výstredná umelkyňa. Nechajme sa prekvapiť, či spomínané kolegyne budú mať v jej veku "gule" na takéto kúsky. 


Mohlo by vás zaujímať: 


Grace Jones vyvalila na fotografov svoje nahé prsia.
Zobraziť galériu (7)
Grace Jones vyvalila na fotografov svoje nahé prsia.

Viac o téme: Grace Jones
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu