Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Seriálova kráska v prudko erotických šatách: Chlapi, utrieť sliny!

Lea Michele zavítala na nakrúcanie televíznej šou v takýchto sexi šatách. Zobraziť galériu (8)
Lea Michele zavítala na nakrúcanie televíznej šou v takýchto sexi šatách.

LOS ANGELES - Tak dobre hádam ešte nevyzerala! Herečka Lea Michel (29) je známa najmä vďaka účinkovaniu v seriáli Glee. Okrem herectva sa však venuje tiež hudbe a prezentuje sa ako spisovateľka. Niet však pochýb, že by sa sympatická tmavovláska uživila aj ako profesionálna zvodkyňa. Keď počas uplynulého týždňa zavítala do istej televíznej šou, išli na nej všetci oči nechať.

Extrémny výstrih, nahý chrbát! Takúto kombináciu vytiahla pred pár dňami zo svojho šatníka umelkyňa Lea Michele, keď prijala pozvanie do televíznej talkšou Jimmyho Kimmela. Pred príchodom na nakrúcanie nafotili šarmantnú tmavovlásku prítomní paparazzi a pohľad na ňu stál rozhodne za to. V rafinovaných a výrazných šatách  bola totiž až prehnane sexi. 

Hviezda obľubeného seriálu Glee je nielen sympatická, ale aj nadaná slečna. Hoci je ešte mladá, od života už schytala zopár faciek. Hádam tou najväčšou bola smrť seriálového kolegu, no zároveň aj milenca Coryho Monteitha, ktorého v lete 2013 našli záchranári mŕtvého. Na druhý svet si dopomohol kombináciou heroínu a alkoholu. 

Umelkyňa má v súčasnosti už nového partnera. „Chcela som sa uistiť, že som v poriadku. Aby do môjho života jednoducho vstúpil niekto, kto ma dá dokopy,” povedala na margo toho v rozhovore pre magazín Flare tmavovláska.

Lea Michele sa do telky veru vyparádila.
Zobraziť galériu (8)
Lea Michele sa do telky veru vyparádila.
 

 

Viac o téme: Lea MicheleGlee
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu