Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Beckhamovci na žúre: Nasr..dený David, Victoria na mol a s fľakom medzi nohami!

Victoria Beckham to na oslave s chľastom prehnala. Jej manžel David nebol príliš nadšený. Zobraziť galériu (10)
Victoria Beckham to na oslave s chľastom prehnala. Jej manžel David nebol príliš nadšený.

LONDÝN - Tá sa doriadila! Victoria Beckham (41), ktorá si vďaka svojmu rezervovanému správaniu vyslúžila prezývku Ľadová kráľovná, si pred pár dňami vyrobila poriadnu hanbu. Pri príležitosti osláv prvého výročia otvorenia jej butiku to totiž prominentná brunetka prehnala s alkoholom a trapas bol na svete. To, že ju pri odchode z párty musel podopierať jej nahnevaný manžel David (40), je nič v porovnaní s tým, že medzi nohami jej "svietil" podozrivý fľak.

Aj ona je len človek! Victoria Beckham, ktorá sa v minulosti zviditeľnila ako členka speváckej formácie Spice Girls, si vždy potrpela na to, aby na verejnosti pôsobila hviezdne a dokonale. Počas uplynulého týždňa však jej bezchybný imidž utrpel na povesti. Brunetka sa totiž na vlastnej párty dosť odviazala a v týchto dňoch sa o nej hovorí hádam po všetkých kútoch Európy.

Manželka futbalistu Davida Beckhama sa už pár rokov živí ako módna návrhárka. Pred rokom dokonca v Londýne otvorila butik, ktorého prvé "narodeniny" poňala vo veľkom štýle. Pri takej príležitosti a v spoločnosti priateľov sa Victoria odviazala až príliš. Keď totiž za asistencie paparazzov opúšťala večierok, jej viditeľne nahnevaný manžel ju musel podopierať. 

Dosť nelichotivo pôsobili aj nohavice, ktoré mala štvornásobná matka na sebe. Napriek tomu, že boli čiernej farby, v rozkroku bol viditeľný veľký mokrý fľak. Prominentní manželia jeho pôvod vysvetľovali tak, že hviezdu večera niekto nešťastne oblial. Mnohým však napadne ešte minimálne jedna verzia...

VIDEO: Victoria Beckham odchádzala z párty v značne podguráženom stave. 

Victoria Beckham - trapas

Victoria Beckham mala medzi nohami veľký fľak.
Zobraziť galériu (10)
Victoria Beckham mala medzi nohami veľký fľak.

Viac o téme: Victoria BeckhamDavid Beckham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu