Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Talianska bohyňa (60) šokovala outfitom: Nebudete veriť vlastným očiam, čo si tá babča obliekla!

Ornella Muti je jednou z najkrajších talianskych herečiek. Zobraziť galériu (7)
Ornella Muti je jednou z najkrajších talianskych herečiek.

RÍM - Väčšina rovesníčok by len čumela! Talianska herečka a bývalá modelka Ornella Muti oslávila tento rok okrúhlu 60-tku, no pri pohľade na ňu to znie neuveriteľne. Najkrajšia žena sveta z roku 1994 sa totiž stále udržiava v kondícii a čo sa týka outfitov, tak si pokojne oblečie aj kúsky, aké preferujú výrazne mladšie ročníky. Nedávno si napríklad vyšla na prechádzku v ultrakrátkych šortkách.

Odvaha jej nechýba! Dnešné zrelé ženy robia všetko preto, aby mali v boji so starobou navrch. Majú mladších milencov, navštevujú kliniky estetickej chirurgie a v ich šatníkoch nechýbajú dráždivé kúsky. Snaha udržať si mladistvejší vzhľad je silnejšia zvlášť medzi prominentnými ženami. A Talianka Ornella Muti nie je výnimkou.   

Potvrdzujú to fotky, ktoré sa nedávno podarilo urobiť paparazzom. Umelkyňu nafotili počas prechádzky s jej dcérou a vnúčikom. Na sebe mala tielko a vzorované šortky, takže si všetci mohli obzrieť jej stehná. Tie už časom nie sú také dokonalé ako v minulosti. Ornella sa však v rozhovoroch prezentuje ako žena, ktorá na svojej postave poriadne pracuje. „Držím prísnu diétu, aby som si udržala figúru a snažím sa pravidelne cvičiť,” povedala na margo toho herečka, ktorá na červenom koberci vyzerá rozhodne lepšie než v súkromí. 


Pozrite si tiež: Škandál: Nahá dcéra talianskej bohyne sa nezaprie - v bazéne ukázala všetko!


Ornella Muti sa na prechádzku s dcérou a vnukom vyobliekala do krátkych šortiek.
Zobraziť galériu (7)
Ornella Muti sa na prechádzku s dcérou a vnukom vyobliekala do krátkych šortiek.

Viac o téme: Ornella Muti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu