Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Herec Ryan Reynolds prišiel o dobrého kamoša: Za všetkým sú prachy!

Ryan Reynolds Zobraziť galériu (6)
Ryan Reynolds (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Kanadského herca Ryana Reynoldsa sklamal blízky priateľ, ktorý si chcel privyrobiť predajom súkromných fotografií jeho deväťmesačnej dcéry James.

Tridsaťosemročný rodák z Vancouveru to uviedol v rozhovore pre magazín GQ. „Človek, ktorého som poznal takmer celý život, jeden z mojich najbližších priateľov, predával fotografie môjho bábätka. Stihol som zasiahnuť, čo je dobre. No bolo to ťažké obdobie. Pár ťažkých týždňov. Bol to niekto, s kým som vyrastal. Niekto, koho som dobre poznal, kto bol jedným z mojich najlepších priateľov asi tak 25 rokov,“ vyjadril sa herec.

„Bolo to ako smrť. Jedna z najhorších vecí, aké sa môžete dozvedieť. Robil to iba pre peniaze. Nemyslím, že čakal, že mu na to niekedy prídeme. No existuje iba úzky okruh ľudí, ktorým by som posielal súkromné fotografie, napríklad z pôrodnice. Ide iba o najbližšiu rodinu a priateľov. Skutočne ma to šokovalo. V takomto prípade sa ani nemáte o čom rozprávať. Poviete iba 'Dobre, bohužiaľ, už ťa nikdy nechcem vidieť a už sa s tebou nikdy nechcem rozprávať'. Presne takto sa to skončilo,“ doplnil manžel americkej herečky Blake Lively. 

Ryan Rodney Reynolds sa predstavil v snímkach ako Blade: Trinity (2004), 3:15 zomrieš! (2005), Zabiť eso (2006), Návrh (2009), X-Men Origins: Wolverine (2009), Pochovaný zaživa (2010), Nesmrteľný (2015) alebo Dáma v zlatom (2015). S Blake Lively sa zoznámil počas nakrúcania spoločného filmu Green Lantern (2011). Zosobášili sa v septembri 2012 v Južnej Karolíne a vlani v decembri sa im narodila spomínaná dcéra James. V minulosti bol zasnúbený s Alanis Morissette a v rokoch 2008 až 2011 bola jeho manželkou Scarlett Johansson. 

Viac o téme: Ryan Reynolds
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu