Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zúfalstvo Angeliny Jolie a Brada Pitta: Majú všetko, no TOTO im asi nikto nezávidí!

Angelina Jolie a Brad Pitt sa trápia kvôli svojej krásnej dcérke Shiloh. Zobraziť galériu (6)
Angelina Jolie a Brad Pitt sa trápia kvôli svojej krásnej dcérke Shiloh.

LOS ANGELES - Sú úspešní, bohatí, milujú sa, no aj oni majú svoje trápenie! Dokonalá rodinka Angeliny Jolie (40) a Brada Pitta (51) má tiež svoju čiernu ovcu. Je ňou krásna dcéra hereckej dvojice Shiloh (9), ktorá odmieta prijať, že sa narodila ako dievča. Okrem toho, že sa oblieka a správa ako chlapec, od najbližších vyžaduje, aby ju volali John. Zdroje z okolia prominentné dvojice na margo toho prezradili, že zúfalí rodičia už riešili nezávideniahodnú situáciu s odborníkmi.

Na topkách sme vás už v minulosti informovali, že deväťročná dcéra Angeliny Jolie a Brada Pitta je odlišná než väčšina jej rovesníčok. Kým u dievčat je zvykom, že sa hrávajú s bábikami a rady sa páradia, táto prominentná ratolesť preferuje futbal a sukňu by ste na nej určite nevideli. Herecká dvojica "inakosť" svojej princezničky v podstate toleruje, no v súvislosti s tým sa už objavili ďalšie problémy. 


Pozrite si tiež: Dcéra Angeliny Jolie a Brada Pitta je nádherná: Ehm, ale čosi tu nesedí!


Angelina a Brad nedávno navštívili odborníka na transsexualitu, aby s ním prekonzultovali stav svojej dcérky. „Robia všetko pre to, aby ju uchránili pred posmeškami a šikanou, ktorá jej hrozí. Vážne debaty viedli aj so súrodencami, aby k Shiloh pristupovali veľmi citlivo,” prezradil pre Radar Online zdroj z okolia prominentnej rodiny. 

Odborníci tiež naznačili, že v prípade malej blondínky môže ísť len o akési prechodné obdobie, keď sa samá hľadá. Vpylv na ňu môže mať to, že trávi veľa času so svojimi bratmi a chce sa im podobať. 

Shiloh túži byť chlapcom a od najbližších chce, aby ju volali John.
Zobraziť galériu (6)
Shiloh túži byť chlapcom a od najbližších chce, aby ju volali John.

Viac o téme: Angelina JolieBrad Pitt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu