Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zázrak z červeného koberca: Hviezda z erotiky najprv ako stará žena a potom prišlo WAU!

Dakota Johnson sa na filmovom festivale menila ako chameleón. Zobraziť galériu (13)
Dakota Johnson sa na filmovom festivale menila ako chameleón.

BENÁTKY - Pohľad na ňu vyrážal dych! Dakota Johnson (25), ktorej meno je spájané najmä s eroticky ladeným filmom 50 odtieňov sivej, je ženou mnohých tvárí. Potvrdila to v týchto dňoch na filmovom festivale v Benátkach. Herečka sa pred novinármi predviedla najskôr s novým účesom, ktorý jej pridával na veku, a v dosť asexuálnych čiernych šatách. Keď sa však o pár hodín neskôr objavila na červenom koberci, každému padla sánka.

Šaty robia človeka! Herecká smotánka sa v týchto dňoch sústreďuje v Benátkach, kde sa koná 72. ročník medzinárodného filmového festivalu, známeho aj pod názvom Biennale. V rámci neho bol predstavený tiež počin s názvom Black Mass, v ktorom stvárňuje ústrednú postavu Johnny Depp.

Jedna z úloh pripadla mladej herečke Dakote Johnson. Tá má síce na konte účinkovanie v eroticky ladenom filme, no nedá sa o nej povedať, že vyzerá ako sexica za každých okolností. Pred novinármi sa totiž najskôr predviedla v outfite, ktorý by ste čakali skôr na oveľa zrelšej žene. A na sexepíle jej veru nepridal ani nový účes, vďaka ktorému o pár rokov zostarla. 

Keď sa však brunetka o pár hodín neskôr objavila na červenom koberci, mnohí prítomní neverili vlastným očiam. Dakota totiž s vyčesanými vlasmi, výrazným rúžom a oblečená v dráždivých šatách vyzerala ako úplne iné žena. Niet pochýb, že viacerí si pri pohľade na ňu neodpustili obivné "wau".


Chcete vedieť, čo skrýva Dakota Johnson pod šatami? Prečitajte si tiež:


Viac o téme: Dakota Johnson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu