Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Prvá vážna kríza kráľovského páru: Milovaná Kate je na konci so silami!

Vzťah Kate a Williama údajne prechádza vážnou krízou. Zobraziť galériu (5)
Vzťah Kate a Williama údajne prechádza vážnou krízou.

LONDÝN - Stres, žiarlivosť, depresie! To sú slová, ktoré sa aktuálne stále viac skloňujú v súvislosti s najobľúbenejším kráľovským párom. Britské médiá prišli v týchto dňoch s informáciami, že idylka vo vzťahu princa Williama (33) a jeho ženy Kate (33) je minulosťou. Národom milovaná vojvodkyňa údajne nevychádza z domu, vyhýba sa vlastnej rodine a jej hádky s manželom sú vraj na dennom poriadku.

Narodenie dieťaťa je veľkou skúškou asi pre každý pár. Výnimkou očividne nie sú ani princ William a jeho manželka Kate, ktorým v máji pribudla k synčekovi Georgovi dcérka Charlotte. Hoci by sa mohlo zdať, že mladá rodina má rozprávkový život, realita zrejme až taká ružová nebude. Podľa najnovších informácií prechádza vzťah kráľovského páru vážnou krízou a krásna brunetka sa veľmi trápi. 

Prvé trhliny v manželstve urodzeného páru sa vraj objavili ešte počas toho, keď bola Kate tehotná. Zdroje z paláca vtedy prezradili, že dvojica sa nevidela zhruba celý mesiac. Až po zásahu kráľovnej Alžbety II. sa dali veci ako-tak do poriadku a po narodení dcérky vyzerali William a jeho žena ako tá najharmonickejšia dvojica. 

Idylka však dlho netrvala. Podľa najnovších informácií sa princ s manželkou znovu odcudzili a hádajú sa viac, než je to bežné. Hlavnou príčinou je vraj žiarlivosť. Kate sa totiž stále nedokáže zmieriť s tým, že jej zákonitý je v intenzívnom kontakte s bývalou frajerkou Oliviou Hunt. Tá má síce snúbenca, no brunetka jej aj tak akosi nevie prísť na meno. 

Že medzi Kate a Williamom nie je všetko v poriadku, potvrzuje tiež fakt, že mladá mamička sa stráni verejnosti a príliš nekomunikuje ani s vlastnou rodinou a priateľmi. Dokonca aj na nedávnu svadbu priateľov prišiel princ sám a spoločnosť mu robila švagriná Pippa. 

Národom milovaná brunetka je vraj popri starostlivosti o ratolesti v strese a trpí depresiami. William sa totiž po mesiaci od narodenia dcérky vrátil k práci pilota záchrannej služby a príliš neobmedzil ani panovnícke povinnosti. Kate je tiež frustrovaná z toho, že ju všetci prirovnávajú k Lady Di. Ostáva len dúfať, že sa jej toto náročné obdobie podarí prekonať. 

Viac o téme: Kráľovská rodinaKateWilliam
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu