Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kanye, nestrápňuj sa: Neuveríte, čo známy spevák „zapotil“ na MTV Awards!

Kanye West na MTV Video Music Awards Zobraziť galériu (5)
Kanye West na MTV Video Music Awards (Zdroj: Foto: SITA)

LOS ANGELES - Prestížne ceny MTV Video Music Awards udeľovali v noci nadnes na galavečere v Los Angeles. Kanye West sa stal nositeľom ceny Michael Jackson Video Vanguard Award a v ďakovnej reči poriadne šokoval.

Cenu v kategórii video roka si odniesla americká speváčka Taylor Swift za klip ku skladbe Bad Blood, v ktorej hosťuje rapper Kendrick Lamar. V mužskej kategórii zvíťazil Mark Ronson za videoklip k spoločnej piesni s Brunom Marsom s názvom Uptown Funk. Cenu v ženskej kategórii si odniesla opäť Taylor Swift, ktorá bola úspešná aj v kategórii najlepší popový videoklip. 

Za najlepší klip so sociálnym posolstvom porota označila videoklip k piesni One Man Can Change the World od hip hopového speváka Big Sean, v ktorej hosťovali aj Kanye West a John Legend. Big Sean svoje ocenenie venoval svoje starej mame - prvej žene tmavej pleti povýšenej počas druhej svetovej za kapitánku ozbrojených síl. Big Sean v ďakovnej reči uviedol, že práve stará mama mu ukázala, ako človek dokáže zmeniť svet. 

Ako informoval denník Guardian, Kanye West sa stal nositeľom ceny Michael Jackson Video Vanguard Award. Na záver ďakovného príhovoru, v ktorom spomenul svoje excesy z minulých rokov a vyznal sa k lásky k svojej dcérke, vyhlásil, že v roku 2020 sa chce uchádzať o funkciu prezidenta USA. Táto správa sa okamžite začala šíriť na sociálnych médiách. Moderátorkou večera bola Miley Cyrus, ktorá sa počas šou prezliekla do viacerých extravagantných kostýmov. 

Viac o téme: MTV Video Music AwardsKanye West
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu