Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Božská Monica Bellucci šokuje: V 50-tke si vážne trúfla na TOTO?!

Monica Bellucci má aj po 50-tke sexepílu na rozdávanie. Zobraziť galériu (12)
Monica Bellucci má aj po 50-tke sexepílu na rozdávanie.

LOS ANGELES - Stále rovnako atraktívna! Herečka a bývalá modelka Monica Bellucci oslávi v septembri 51. narodeniny. Pri pohľade na ňu to znie priam neuveriteľne. Očarujúca Talianka má stále dosť sexepílu, čo potvrdzuje aj v najnovšom vydaní časopisu Marie Claire. Tmavovláska totiž pózovala pred objektívom vo výstredných outfitoch a nastajlovaná ako domina.

Tá sa teda nezdá! Monica Bellucci je étericky krásna žena, ktorá má na konte účinkovanie v mnohých filmoch. Spomenúť možno napríklad Umučenie Krista, Bratstvo vlkov, Malena, či Asterix a Obelix. Atraktívna Talianka má za sebou tiež celkom slušnú kariéru modelky a aj v súčasnosti potvrdzuje, že ešte nepatrí do starého železa. 


Mohlo by vás zaujímať: Má 50, ukazuje bradavky a nikomu to nevadí: Lebo ona je božská!


Na stránkach aktuálneho vydania magazínu Marie Claire pózuje Monica v dráždivej spodnej bielizni, i netradičných kúskoch navodzujúcich dojem sado-maso. V rámci jedného záberu má v ruke bičík a vyzerá ako ozajstná domina. 

Fotograf herečku na takéto zábery príliš dlho prehovárať nemusel. „Dnešní päťdesiatnici sú iní než v minulosti. Je už celkom bežné vidieť zrelú ženu, ktorá je stále atraktívna a šarmantná. Nie je to však len o zovňajšku. Keď máte 50 rokov, uvedomíte si, že váš život je vzácny a sústredíte sa viac na pokoj, vyrovnanosť a šťastie, ” poznamenala v priloženom rozhovore Bellucci. 

Tú môžu fanúšikovia vidieť najbližšie v novej bondovke Spectre. „Nikdy som zvlášť nesnívala o tom, aby som bola Bondovým dievčaťom. Keby ma v minulosi oslovili, tak by som bola určite nadšená, ale stať sa v 50-tke Bondovou Lady je ten najkrajší kompliment. Bolo to nečakané a režisérovi som veľmi vďačná,” povedala na margo svojho najnovšieho počinu nestarnúca kráska.   


Pozrite si tiež: Polonahé vychrtliny sa môžu schovať: Prichádza najnovšia Bondgirl, s 50-tkou na krku stále sexi!


Päťdesiatníčka Monica Bellucci pózovala pred objektívom nastajlovaná ako domina.
Zobraziť galériu (12)
Päťdesiatníčka Monica Bellucci pózovala pred objektívom nastajlovaná ako domina.

Viac o téme: Monica Bellucci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu