Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Princezná kašle na súkromie: Ukázala telo v bikinách!

Princezná Olympia prezentuje na instagrame svoj luxusný život aj štíhlu postavičku. Zobraziť galériu (8)
Princezná Olympia prezentuje na instagrame svoj luxusný život aj štíhlu postavičku.

BAHAMY - Toto sa často nevidí! Pre členov kráľovských rodín vo všeobecnosti platí, že svoje súkromie si úzkostlivo strážia. Ich správanie a prezentácia by mali podliehať protokolu a určitým konvenciám. Grécka princezná Olympia (19) je ale úplne iný prípad. Podobne, ako väčšina jej rovesníkov, fičí na sociálnych sieťach a nemá problém ukázať sa aj polonahá.

Monarchia v Grécku síce bola začiatkom 70. rokov minulého storočia zrušená, no jej potomkovia dodnes žijú životom, ktorý pripomína rozprávku. Potvrdzujú to fotografie, ktoré na webe zverejňuje dcéra korunného princa Pavlosa a jeho manželky Marie Chantal - Olympia. Urodzená slečinka si totiž luxus a bohatstvo užíva plnými dúškami a ochotne si vpustí do súkromia kohokoľvek.   

Mladá študentka podľahla instagramu, na ktorom má vybudovanú už celkom slušnú fanúšikovsku základňu. Niet sa čo čudovať. Súkromie dedičov šľachtických rodov zaujíma verejnosť už od nepamäti. Plavovláska navyše nemá problém pózovať v bikinách. A povedzme si úprimne - polonahá princezná, to sa tak často nevidí...

Princezná kašle na súkromie:
Zobraziť galériu (8)


Mohlo by vás zaujímať: Prvá dáma, celkom nahá: Erotické FOTO z minulosti!


Viac o téme: Olympia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu