Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sexica s poľskými koreňmi nemá konkurenciu: Ak tvrdíte opak, ste blázni!

Kdekoľvek sa Emily Ratajkowski objaví, je o rozruch postarané. Zobraziť galériu (11)
Kdekoľvek sa Emily Ratajkowski objaví, je o rozruch postarané.

LOS ANGELES - Vyzerá ako bohyňa! Ešte donedávna meno Emily Ratajkowski (24) nebolo príliš známe. Dnes ho počuť zo všetkých strán a kráska s poľskými koreňmi je ozdobou každého podujatia. Inak tomu nebolo ani na nedávnej premiére, na ktorú prišla brunetka oblečená v šatách, ktoré dokonale zvýraznili jej prednosti. S odhalenými nohami a bujnými vnadami z nej sexepíl sršal na všetky strany.

Angelina Jolie chradne, Pamela Anderson starne! Časy, keď boli spomínané ženy považované za sexsymboly, sú už minulosťou. Stále viac sa do popredia dostávajú nové modelky a hviezdičky, ktoré v súčasnosti predstavujú ideál krásy. K nim nepochybne patrí aj talentovaná a atraktívna Emily Ratajkowski, ktorá zdá sa, nemá konkurenciu. 


Mohlo by vás zaujímať: 


Emily totiž disponuje peknou tvárou, ktorá vyzerá dobre aj bez nánosov líčidiel, má prirodzene veľké, pevné prsia a štíhlu postavičku. Na sociálnych sieťach ju sleduje množstvo priaznivcov, uchytila sa nielen ako modelka, ale začína byť úspešná tiež ako herečka. 

Na konte má účinkovanie v seriáli iCarly, objavila sa tiež v počine Gone Girl, kde stvárnila milenku Bena Afflecka. V týchto dňoch mieri do kín film We Are Your Friends. Tam šarmantná tmavovláska stvárňuje jednu z ústredných postáv. Aktúalne spoločne s kolegami obieha slávnostné premiéry a treba uznať, že si vždy dá na svojom vzhľade mimoriadne záležať.

Naposledy zažiarila sexica s poľskými koreňmi oblečená v rafinovane strihaných šatách, ktoré odhaľovali jej poprsie a nohy. Vďaka tomu bola na červenom koberci neprehliadnuteľná. Prítomní chvíľkami nevedeli, kam skôr pozerať. 

Emily Ratajkowski má sexepílu na rozdávnie.
Zobraziť galériu (11)
Emily Ratajkowski má sexepílu na rozdávnie.  (Zdroj: GQ Turkey)

Viac o téme: Emily Ratajkowski
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu