Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Krásna sestra Winnetoua: Indiánka Nšo Či má šmrnc aj po viac ako 50 rokoch!

Marie Versini, ktorá sa zviditeľnila ako Nšo Či, je aj v 75 rokov  Zobraziť galériu (7)
Marie Versini, ktorá sa zviditeľnila ako Nšo Či, je aj v 75 rokov

PARÍŽ - Spoznali by ste ju?! Herečka Marie Versini, známa najmä ako sestra legendárneho Winnetoua, oslávila začiatkom tohto týždňa už 75. narodeniny. Ako vidno, v porovnaní s mnohými kolegyňami, sympatická Francúzka nie je fanúšičkou skrášľujúcich zákrokov a vylepšení. Tvár kedysi krásnej Nšo Či zdobia vrásky, z ktorých si umelkyňa nerobí ťažkú hlavu. Treba však tiež spomenúť, že filmová Indiánka svoj výzor nezanedbáva. S mladistvým účesom, nalíčenou tvárou a v elegantných outfitoch o nej možno smelo povedať, že má stále šmrnc.

Roky pribudli, iskra zostala! Herečka Marie Versini má na konte účinkovanie na divadelných doskách a v mnohých filmoch, no najviac ju preslávila úloha Winnetouovej sestry Nšo Či. Vďaka účinkovaniu v legendárnych "mayovkách" sa stala mladá umelkyňa zo dňa na deň hviezdou a ako 23-ročná kráska ohúrila hádam každého. 

Od nakrúcania obľúbeného Winnetoua ubehlo už viac ako 50 rokov a z nádhernej Indiánky je dnes zrelá dáma. Hoci má umelkyňa sedem krížikov na krku, nijako sa neobmedzuje a dáva si stále záležať na tom, aby bola dokonale upravená. So starobou nemá potrebu príliš bojovať. Ako vidno, plastikám a botoxu sa oblúkom vyhýba. 

O Versini je dobre známe, že bola fanúšičkou Karla Maya už od útleho detstva. Keď mala 6 rokov, jej otec priniesol z Nemecka knihu Winnetou, pri ktorej každý večer zaspávala. „Už vtedy som vedela, že chcem hrať Nšo Či. Moje sny sa vyplnili. Nakrúcanie v Chorvátsku s Lexom Barkerom a Pierrom Brieceom bolo pre mňa nezabudnuteľným zážitkom. Vtedy som si neuvedomovala, aký bude tento film úspešný a že jeho sláva potrvá dodnes, ” povedala v rozhovore pre nemecké média legendárna Indiánka. 

Takto v súčasnosti vyzerá predstaviteľka indiánky Nšo Či - Marie Versini.
Zobraziť galériu (7)
Takto v súčasnosti vyzerá predstaviteľka indiánky Nšo Či - Marie Versini.


Mohlo by vás zaujímať: Angelika, markíza anjelov po 50 rokoch: Uff, je z nej morská panna XXL!


Viac o téme: WinnetouNšo ČiMarie Versini
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu