Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Angelina Jolie v slzách: S milovaným Bradom má peklo, došlo aj na násilie!

Angelina Jolie zažíva v najnovšom filme po boku Brada Pitta hotové peklo. Zobraziť galériu (7)
Angelina Jolie zažíva v najnovšom filme po boku Brada Pitta hotové peklo.

MALTA - Nemôžu sa ani cítiť! Manželstvo Angeliny Jolie (40) a Brada Pitta (51) je v troskách. Dvojicu sužuje vážná partnerská kríza, ktorá vyústila až do fyzického násilia. Našťastie sa toto všetko odohráva len v rámci filmu s názvom By the Sea. Ten je dielom samotnej herečky, ktorá sa so svojím miláčikom ocitla pred kamerami zhruba po 10 rokoch.

Nie je žiadnym tajomstvom, že iskra medzi Angelinou Jolie a Bradom Pittom preskočila počas práce na filme Pán a pani Smithovci. Dvojica stvárnila v počine manželov - nájomných vrahov, ktorí pracujú pre konkurenčné firmy a majú sa vzájomne odpratať zo sveta. Od nakrúcania ubehlo dnes už zhruba 10 rokov a prominentní manželia sa ako pár vrátili pred kamery opäť. 

Môže za to romantická dráma s názvom By the Sea. Réžiu a scénar má na svedomí samotná Angelina. Tá stvárňuje v príbehu tanečnicu Vanessu, ktorá s manželom Rolandom, spisovateľom, prežíva doslova peklo. Vzťah umelcov prechádza vážnou krízou a spoločná dovolenka sa javí ako dobré riešenie.  

Ako prezrádza trailer k filmu, súčasťou krachujúceho manželstve je chľast, vzájomné ubližovanie a dokonca kopance a facky. Zaujímavosťou je, že nakrúcanie prebiehalo počas minulého roka, krátko po ozajstnej svadbe Jolie a Pitta. Počas našich medových týždňov sme stvárnili dvoch ľudí, ktorých manželstvo prechádza vážnou krízou. Psychológovia by z nás mali radosť,” povedala na margo toho v jednom z rozhovorov hollywoodska kráska.  


Mohlo by vás zaujímať: Svadobné šaty Angeliny Jolie odhalené: Bola z nej unikátna a nádherná nevesta!


VIDEO: Trailer k filmu By the Sea. 

Trailer - By the Sea

Viac o téme: Angelina JolieBrad Pitt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu