Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Táto sexi Trasformerka vám nedovolí zaspať: Mokré šaty odhalili prsia, sama ukázala zadoček!

Isabel Lucas ukázala pred kamerami prsia aj zadoček. Zobraziť galériu (11)
Isabel Lucas ukázala pred kamerami prsia aj zadoček.

LOS ANGELES - Odhodila zábrany! Austrálska herečka Isabel Lucas (30), ktorá sa zviditeľnila účinkovaním vo filme Transformers: Pomsta porazených, má sexepílu na rozdávanie. Dokázala to v najnovšom americkom thrilleri, kde si zahrala po boku miláčika mnohých tínedžeriek Nicka Jonasa (22). V erotických scénach s mladým zajačikom je blondínka neuveriteľne zvodná a pohľad na jej nahé telo stojí skutočne za to.

Kto by odolal?! Filmovou novinkou tohto roka je aj thriller s názvom Careful What You Wish For. Jedna z ústredných postáv v ňom pripadla austrálskej kráske Isabel Lucas, ktorá stvárnila manželku milionára. Tá svojím šarmom a božským telom popletie hlavu mladému chlapcovi od susedov, ktorého si zahral tínedžersky idol Nick Jonas. 

Tvorcovia dopriali hercom erotické scény, v rámci ktorých blondínka predviedla svoje nahé telo. Nick mal v čase nakrúcania len 20 rokov, no Isabel v rozhovore pre eonline.com prezradila, že si to ani príliš neuvedomovala. „On je veľmi rozkošný, na svoj vek nezvyčajne vyspelý. Počas nakrúcania sa sústredil na to, aby odviedol dobrú prácu a nepremárnil príležitosť,” povedala na margo toho sexi herečka

Nakrúcanie si pochvaľoval aj jej kolega. „Nebol som z toho nervózny. Myslím si, že pri kariére herca je potrebné rásť a napredovať. Je to veľmi vzrušujúci príbeh a nepochybujem, že divákov zaujme,” okomentoval svoje pôsobenie v thrilleri Nick. Nuž, pri pohľade na zábery z filmu niet pochýb, že má mladý umelec pravdu. 

VIDEO: Trailer k filmu Careful What You Wish For.

Careful What You Wish For - trailer

Viac o téme: Isabel Lucas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu