Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Americká herečka žiari šťastím: Ashlee Simpson porodila dievčatko!

Ashlee Simpson a Evan Ross Zobraziť galériu (7)
Ashlee Simpson a Evan Ross (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Americká speváčka a herečka Ashlee Simpson priviedla vo štvrtok na svet dcéru, ktorej otcom je jej manžel, herec a hudobník Evan Ross. Pre magazín People to potvrdil nemenovaný zdroj z okolia páru.

 Americká speváčka a herečka Ashlee Simpson a jej manžel, herec a hudobník Evan Ross prezradili prostredníctvom služby Instagram meno ich dcéry, ktorá sa narodila vo štvrtok 30. júla. Dievčatko sa volá Jagger Snow. "Ashlee sa má úžasne a ich dcéra je perfektná," uviedli zástupcovia páru pre americký týždenník People.

Pre 30-ročnú mladšiu sestru speváčky Jessicy Simpson je to už druhý potomok, keďže z prvého manželstva s Peteom Wentzom z kapely Fall Out Boy má šesťročného syna Bronxa. Ashlee Simpson začala s 26-ročným Rossom, synom speváčky Diany Ross, chodiť v júli 2013. Vlani v januári sa zasnúbili a v auguste potom zosobášili.

Ashlee Simpson v začiatkoch kariéry účinkovala v reality šou Jessicy Simpson s názvom Newlyweds: Nick and Jessica (2003 - 2005). Mala tiež vlastný televízny program The Ashlee Simpson Show (2004 - 2005). Zahrala si napríklad v seriáli Melrose Place: Nová generácia (2009 - 2010). Na konte má albumy Autobiography (2004), I Am Me (2005) a Bittersweet World (2008). Evan Ross sa objavil napríklad v snímkach Pride (2007), Greta (2009), Mooz-lum (2010), Jeff, ktorý žije s mamou (2011) alebo Hry o život: Drozdajka 1 (2014). Diváci ho budú môcť vidieť aj v pokračovaní s názvom Hry o život: Drozdajka 2. 

Viac o téme: Ashlee SimpsonEvan Ross
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu