Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bývalý frajer slovenskej TOP krásky sa oženil: Pozrite, zobral si vílu!

Guy Ritchie sa oženil s modelkou Jacqui Ainsley. Zobraziť galériu (8)
Guy Ritchie sa oženil s modelkou Jacqui Ainsley. (Zdroj: Twitter)

BRATISLAVA - Britský režisér a scenárista Guy Ritchie, ktorý v minulosti randil aj so slovenskou topmodelkou Michaelou Kocianovou, a modelka Jacqui Ainsley sa vo štvrtok zosobášili. Nevesta vyzerala počas svojho veľkého dňa doslova ako víla.

Svadba sa konala na pozemku ich sídla, ktoré je známe ako Ashcombe House, v anglickom Wiltshire. Na slávnosti sa zúčastnili aj Brad Pitt, David Beckham, Jason Statham či Rosie Huntington-Whiteley. Ritchie a Ainsley prichystali pre väčšinu hostí na prenocovanie niekoľko bielych stanov. Manželia David a Victoria Beckhamovci zablahoželali mladomanželom aj prostredníctvom služby Instagram.

Štyridsaťšesťročný Ritchie absolvoval pred svadbou rozlúčku so slobodou, ktorá sa konala v Château Mouton Rothschild vo Francúzsku. Filmár tam zaletel spolu s kamarátmi súkromným lietadlom. Jeho 33-manželka sa s priateľkami zabávala v pohostinstve v blízkosti spomínaného vidieckeho sídla. 

Dvojica spolu začala randiť v roku 2010. Správy o zásnubách sa dostali na verejnosť v októbri 2012. Pár spolu vychováva syna Rafaela a dcéry Rivku a Levi. Ritchie, ktorý má na konte snímky ako napríklad Zbaľ prachy a vypadni! (1998), Podfu(c)k (2000), Stroskotanci (2002), Revolver (2005), RocknRolla (2008), Sherlock Holmes (2009) či Sherlock Holmes 2: Hra tieňov (2011), má okrem toho dvoch synov so speváčkou Madonnou, s ktorou bol ženatý v rokoch 2000 až 2008. 

Nevesta Jacqui Aisley (vpravo) mala počas svadby na hlave kvetinový veniec. Vyzerala ako víla.
Zobraziť galériu (8)
Nevesta Jacqui Aisley (vpravo) mala počas svadby na hlave kvetinový veniec. Vyzerala ako víla.  (Zdroj: Twitter)

Viac o téme: Guy Ritchie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu