Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prominentná manželka pózovala celkom nahá: Fúúú, dýchajte zhlboka!

Chrissy Teigen pózovala pred objektívom fotografa celkom nahá. Vybrané zábery vznikali aj na verejnosti. Zobraziť galériu (8)
Chrissy Teigen pózovala pred objektívom fotografa celkom nahá. Vybrané zábery vznikali aj na verejnosti.

LOS ANGELES - Krásna a odvážna! Presne taká je manželka speváka Johna Legenda (36) - Chrissy Teigen (29), ktorá patrí medzi najvychytenejšie modelky súčasnosti. Zrejme aj preto ju tvorcovia magazínu Women´s Health oslovili, aby svojim sexepílom ozdobila septembrové vydanie. Pred objektívom fotografa sa umelcova žena predviedla v Evinom rúchu a nemala ani problém s pózovaním na netradičnom mieste.

Trúfli by ste si?! Fotenie nahých záberov si vyžaduje veľa odvahy a trúfne si naň len vybraná skupina ľudí. Modelka Chrissy Teigen už v minulosti dokázala, že nie je žiadna hanblivka. V septembrovom vydaní magazínu Women´s Health to znovu potvrdila. Dokonca to vyzerá tak, že sa nechala nahovoriť aj na pózovanie v extrémnom prostredí. Zábery totiž pôsobia dojmom, akoby vznikali na streche nejakej vysokej budovy. 


Pozrite si tiež: Prominentná manželka ako vodná nymfa: Vo vlnách ukázala VŠETKO!


Hoci sa čitatelia môžu na vlastné oči presvedčiť o tom, že postavička prominentnej manželky je dokonalá, ona sa v priloženom rozhovore netají tým, že nie je stopercentne spokojná. Chcela by som trošku pribrať na bokoch, aby som bola sexi oblá. Túžim po veľkom zadku, ale neviem sa k nemu dopracovať,” priznala exotická kráska. Ako tiež dodala, v uplynulých dňoch sa jej podarilo trošku pribrať, keďže pracuje na vlastnej kuchárskej knihe. 

Teigen tiež prezradila, že v minulosti svoje krivky nemusela vôbec trápiť vo fitnescentrách. „Dostala som sa už ale do toho veku, keď je pravidelný pohyb nutnosť. Chcem piť šampanské, jesť dobrú večeru, takže si radšej zacvičím, aby som si všetky tie dobroty nemusela odopierať,” uzavrela modelka. 

Chrissy túži po väčšom zadočku. Čo poviete, potrebuje to?!
Zobraziť galériu (8)
Chrissy túži po väčšom zadočku. Čo poviete, potrebuje to?!


Mohlo by vás zaujímať: Sexi Chrissy Teigen sa snaží čoraz viac zviditeľniť: Prezradila, čím si ju muž najviac získa!


Viac o téme: Chrissy TeigenJohn Legend
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu