Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Oslnivá Salma Hayek ukázala dcéru: Škoda, podobá sa na otca!

Valentina Paloma sa na svoju krásnu mamu Salmu Hayek príliš nepodobá. Zobraziť galériu (10)
Valentina Paloma sa na svoju krásnu mamu Salmu Hayek príliš nepodobá.

LOS ANGELES - Je to tatkovo dievčatko! Krásna Salma Hayek (48) je stredobodom pozornosti kdekoľvek sa objaví. Pred pár dňami nechýbala na premiére rozprávky Prorok, ku ktorej nahovorila jednu z postáv. Na slávnostnom premietaní robila herečke spoločnosť jej dcérka Valentina Paloma (7), ktorá svojmu bohatému otcovi François-Henri Pinaultovi (53) akoby z oka vypadla.

Podobu nečakajte! Svetový šoubiznis je plný prominentných dćer, ktoré sa na svoje slávne mamy výrazne ponášajú. Spomenúť možno napríklad ratolesti modelky Cindy Crawford, herečky Reese Witherspoon, či speváčky Vanessy Paradis. 


Mohlo by vás zaujímať: 


Príslovie aká matka, taká Katka však rozhodne neplatí v rodine herečky Salmy Hayek. Kráska sa pred pár dňami ukázala na červenom koberci v spoločnosti 7-ročnej dcéry Valentiny Palomy a pri pohľade na ňu bolo každému jasné, že dievčatko toho po umelkyni, čo sa zovňajšku týka, veľa nezdedilo.   

Roztomila školáčka sa oveľa viac ponáša na otca, ktorým je francúzsky biznismen a boháč François-Henri Pinault. So Salmou má spoločné len neposlušné vlasy a šibalský úsmev. Škoda...

Viac o téme: Salma HayekFrançois-Henri PinaultValentina Paloma Pinault
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu