Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Vedeli ste, že copatá Abby z NCIS má už 46 rokov? Aha, ako vyzerá bez mejkapu!

Herečka Pauley Perettee je známa najmä ako Abby zo seriálu NCIS. Zobraziť galériu (11)
Herečka Pauley Perettee je známa najmä ako Abby zo seriálu NCIS.

LOS ANGELES - V súkromí je úplne iná! Tvár herečky Pauley Perette (46) si väčšina divákov spája najmä so seriálom NCIS, kde stvárňuje svojskú forenznú vedkyňu Abby. Pre tú je charakteristická extravagancia a výrazné líčenie. Mimo kamier sa však sympatická tmavovláska mení na obyčajnú ženu, ktorej do okrúhlej päťdesiatky ostávajú už len štyri roky.

Seriál NCIS sa od roku 2003 teší veľkej obľube a na konte má viacero ocenení. Nepochybne najvýraznejšiu úlohu v ňom stvárňuje herečka Pauley Perette, ktorá je divákom známa ako svojská Abby. Výrazné líčenie, dva copy na hlave a výstredné outfity sú súčasťou jej imidžu, čo má za následok, že informácia o skutočnom veku umelkyňe je pre mnohých šokujúca. 

Celkom prekvapivé je i to, že mimo kamier sa Pauley mení na celkom obyčajnú ženu, ktorá preferuje skôr výzor šedej myšky. Potvrdzujú to herečkine fotografie zo súkromia. Na nich pózuje tmavovláska prevažne nenalíčená a oblečená až príliš všedne. 

Perette sa v rozhovoroch netají tým, že svoju prácu na seriáli NCIS priam miluje. Vždy, keď dostanem nový scénar, neviem sa dočkať toho, aby som zistila, čo má Abby nové,” prezradila v jednom z nich tmavovláska. Tú na uliciach zastavujú ľudia pomerne často. „Hovoria mi, že majú túto postavu radi. A ja ju tiež priam zbožňujem,” dodala herečka.

Predstaviteľka seriálovej Abby vyzerá v súkromí inak, než sme na ňu zvyknutí.
Zobraziť galériu (11)
Predstaviteľka seriálovej Abby vyzerá v súkromí inak, než sme na ňu zvyknutí.

Viac o téme: NCISPauley Perettee
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu