Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zo speváka Eda Sheerana seriálová hviezda: Pozor na neho!

Ed Sheeran Zobraziť galériu (7)
Ed Sheeran (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Anglický spevák Ed Sheeran bude účinkovať v pripravovanom historickom seriáli The Bastard Executioner, ktorý sa bude odohrávať začiatkom 14. storočia.

Dvadsaťštyriročný hudobník sa predstaví ako nebezpečný a ambiciózny Sir Cormac, ktorý sa objaví vo viacerých epizódach. Tvorcom novinky je filmár a herec Kurt Sutter, ktorý stál aj za seriálom Zákon gangu (2008 - 2014). V pripravovanom projekte sa okrem Sheerana predstavia napríklad aj Stephen Moyer, Katey Sagal či Lee Jones. Nakrúcať začali tento mesiac vo Veľkej Británii, pričom americká televízia FX plánuje seriál začať vysielať v októbri.

Edward Christopher "Ed“ Sheeran je rodákom z mesta Hebden Bridge, no v roku 2008 sa presťahoval do Londýna, kde chcel rozbehnúť hudobnú kariéru. V septembri 2011 vydal debutový album s názvom +, z ktorého pochádzajú single The A Team, You Need Me, I Don't Need You, Lego House, Drunk, Small Bump a Give Me Love. Vlani uviedol na trh štúdiovku x, z ktorej ponúkol single Sing, Don't, Thinking Out Loud, Bloodstream, Photograph a Afire Love. S oboma nahrávkami dobyl UK Chart a s druhou aj americký albumový rebríček Billboard 200. Podarilo sa mu získať napríklad štyri BRIT Awards či dve Ivor Novello Awards. 

Viac o téme: Ed Sheeran
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu