Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Milagros z Divokého anjela tromfla samú seba: Krajšia ako pred 17 rokmi!

Natalia Oreiro vyzerá na prahu 40-tky lepšie než kedykoľvek predtým. Zobraziť galériu (12)
Natalia Oreiro vyzerá na prahu 40-tky lepšie než kedykoľvek predtým.

URUGUAJ - Čím staršia, tým krajšia! To platí v prípade umelkyne Natalie Oreiro (38), ktorá je u nás známa najmä účinkovaním v telenovele Divoký anjel, kde stvárnila drzú slúžku Milagros. Pre tú bolo typické chlapčenské oblečenie a ošúchaná šiltovka. Aj takto doobliekaná však krásna brunetka poplietla hlavu nejednému divákovi. A ako vidno, šarm nestratila ani po rokoch. Dnes, na prahu 40-tky, dokonca vyzerá lepšie neź kedykoľvek predtým.

Talentovaná a krásna! Uruguajská speváčka a herečka Natalia Oreiro je v našich končinách veľmi dobre známa. Vďačí za to účinkovaniu v seriáli Divoký anjel, ktorý sa v minulosti tešil veľkej popularite a mal veľa fanúšikov. Z mladučkej predstaviteľky Milagros je dnes už zrelá žena. Vydala sa a začiatkom roka 2012 sa stala matkou synčeka Merlina.  


Mohlo by vás zaujímať: Divoký anjel Natalia Oreiro odhalila prsník: Takto nežne dojčí syna!


Hoci je pre atraktívnu umelkyňu hlavnou prioritou jej rodina, usiluje sa rodičovské povinnosti sklbiť s prácou. Popri speve a herectve sa občas zmení aj na modelku. Potvrdzujú to zábery, ktorými sa nedávno pochválila na sociálnych sieťach. Oblečená v kožených nohaviciach, či romantických šatách vyzerá brunetka skvelo. „Och, Natalia, ty si neskutočne krásna žena. Miloval som ťa, keď si hrala Milagros, no dnes som do teba ešte väčší blázon,” pripísal pod jednu z fotografií jej oddaný fanúšik. „Krásna. Nemám slov,” pridal sa ďalší. Aký prívlastok pri pohľade na Divokého anjela napadne vám?    

​VIDEO: Zaspomínajte si na seriál Divoký anjel, vďaka ktorému sa Natalia Oreiro preslávila po celom svete. 

Natalia Oreiro
​​


Pozrite si tiež: Top hviezdy telenoviel po rokoch: Vydaté, s deťmi a stále k svetu!


Viac o téme: Natalia OreiroDivoký anjel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu