Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Legendárny Herkules zostarol: Pozrite, ako dnes vyzerá ten svalnatý fešák!

Kevin Sorbo mal v minulosti množstvo fanúšičiek, ktoré pri pohľade na neho odpadávali. Zobraziť galériu (10)
Kevin Sorbo mal v minulosti množstvo fanúšičiek, ktoré pri pohľade na neho odpadávali.

LOS ANGELES - Stále rovnako šarmantný! Herec Kevin Sorbo (56) je celému svetu známy najmä vďaka seriálu Herkules, kde stvárnil nebojácneho poloboha. Typické pre neho boli svalnaté telo, polodlhá hriva a zmyselný pohľad. Nečudo, že z neho boli namäkko mnohé ženy. Od nakrúcania poslednej časti však ubehlo už zhruba 16 rokov a z fešného siláka je dnes zrelý pánko pred 60-tkou.

Kdekoľvek sa objavilo zlo, kdekoľvek trpeli nevinní, vždy sa tam objavil aj... Herkules! Tieto slová sú nepochybne známe všetkým faúšikom seriálu Herkules, ktorý sa v 90.rokoch tešil mimoriadnej obľube. S počinom je neodmysliteľne spätý predstaviteľ ústrednej postavy - Kevin Sorbo. Ten sa kedysi intenzívne venoval športu a živil sa tiež ako model. Takže, kým muži sledovali počin kvôli dobrodrúžstvu, mnohé ženy si sadali pred obrazovky preto, aby mohli obdivovať charizmatického siláka.

Herec oslávi tento rok už 57. narodeniny, čo sa pochopiteľne odráža aj na jeho zovňajšku. V porovnaní s minulosťou má síce o čosi menej vlasov, pribudli mu vrásky, svaly veľmi neukazuje, no stále je rovnako charizmatický ako kedysi. Ženy však u seriálového hrdinu príliš veľké šance nemajú. Už zhruba 17 rokov je šťastne ženatý so sympatickou kolegyňou Sam Jenkins, ktorú spoznal počas nakrúcania Herkulesa. Manželia majú spolu dvoch synov a dcéru.  

Legendárny Herkules sa síce rokmi zmenil, no charizma mu ostala.
Zobraziť galériu (10)
Legendárny Herkules sa síce rokmi zmenil, no charizma mu ostala.


Pozrite si tiež: Seriálová Xena na prahu 50-tky: Pozrite, ako sa táto divoška zmenila!


Viac o téme: HerkulesKevin Sorbo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu