Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Po hanbe pred celým národom prišiel zvrat: Česká herečka je fakt schopná všetkého!

Dagmar Patrasová Zobraziť galériu (5)
Dagmar Patrasová

PRAHA - Nevera, ktorá otriasla českým šoubiznisom! O Felixovi Slováčkovi (72) sa vedelo celé roky, že má mimoriadne rád ženy. Nedávno ho však novinári prichytili, ako sa vedie za ručičky s mladou priateľkou, čo bola poriadna rana pre jeho manželku Dagmar Patrasovú (59). Podvádzaná žena však poriadne prekvapila a na nedávnom večierku sa opäť objavila po hudobníkovom boku. A poriadne prekvapila svojím vyjadrením.

Felix Slováček si to doma poriadne zavaril! 72-ročný hudobníka totiž nedávno novinári nachytali s oveľa mladšou milenkou. Hoci sa vyhováral na všetko možné, držanie za ručičky bolo dosť veľavravné. 

To, že nejde len o kamarátku, bolo jasné aj jeho manželke Dagmar Patrasovej. „Robí zo mňa pred celým národom idiota,” posťažovala sa Blesku. Dokonca sa priznala, že neverníkovi vlepila aj facku. 

Pred pár dňami sa však manželia opäť ukázali na verejnosti spolu. Herečka sa síce tvárila poriadne kyslo, no čuduj sa svete, Felixa asi vezme na milosť. Ako Patrasová naznačila, patrí totiž k ľuďom, ktorí sa dokážu s nepríjemnosťami vyrovnať. „Som taká trochu rybička vo vode, ale tentokrát to bolo celkom kruté,” povedala českému denníku. 

Vzápätí však zaujímavo odpovedala na otázku, či si vie predstaviť ďalšie fungovanie po Slováčkovom boku. „Celkom áno. Dokážem sa nad to povzniesť,” uviedla prekvapujúco tmavovláska. Zdá sa teda, že ich opäť budeme vídať v spoločnosti ako dvojicu... 

Viac o téme: Felix SlováčekDagmar Patrasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu