Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Ako vyplavená veľryba! Kvôli týmto FOTO sa Kim psychicky zrútila

Na tejto fotke vyzerá Kim Kardashian čudne. Poniektorým pripomína vyplavenú veľrybu. Zobraziť galériu (7)
Na tejto fotke vyzerá Kim Kardashian čudne. Poniektorým pripomína vyplavenú veľrybu.

LOS ANGELES - Veľa chvály nedostala! Kim Kardashian (34), ktorá momentálne nosí pod srdcom svoje druhé dieťa, si pred pár dňami zaspomínala na odvážne fotenie pre časopis W Magazine. Pri tej príležitosti zverejnila na instagrame momentku, ako sa nahá ponorila do kade so striebornou farbou. Žiaľ, verejnosť príliš nenadchla. Práve naopak

Tehotná Kim Kardashian sa každý dňom zväčšuje a je dosť možné, že ponúk na fotenie bude mať teraz o čosi menej. Zrejme aj preto sa usiluje svojich fanúšikov zaujať aspoň zverejňovaním starších záberov. Tento týždeň zavesila na internet momentku zo zákulisia, ktorá vznikla v roku 2011, keď televízna hviezda pózovala nahá pre W Magazine.

Fotka zachytáva kyprú tmavovlásku ležiacu v kadi plnej striebornej farby. „Preboha, vyzeráš tu ako vyplavená veľryba. Veľmi by som sa s tým nechválil,” nekládol si servítku pred ústa jeden z mužov, ktorý príspevky tejto celebrity na instagrame sleduje. A nebol veru jediný, od koho Kim schytala kritiku. 

Je zaujímavé, že Kardashianka sa dnes fotkami pre W Magazine chváli. Keď totiž uzreli svetlo sveta, tmavovláska sa pred kamerami vlastnej televíznej šou zrútila. „Vyzerá to ako porno. Ja už sa určite nikdy neukážem nahá,” vzlykala vtedy mame do telefónu Kim. Ako je však známe, svoje slovo nedodržala a v Evinom rúchu sa ukázala ešte niekoľkokrát. 


Mohlo by vás zaujímať: 


Takýto bol výsledok fotenia Kim Kardashian pre W Magazine. Tmavovláska sa pri pohľade na zábery zrútila, lebo jej pripadali príliš odvážne.
Zobraziť galériu (7)
Takýto bol výsledok fotenia Kim Kardashian pre W Magazine. Tmavovláska sa pri pohľade na zábery zrútila, lebo jej pripadali príliš odvážne.

Viac o téme: Kim KardashianKardashiansKardashianka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu