Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sexsymbol George Clooney sa sestrou chváliť nemôže: Tučná a zanedbaná!

George Clooney sa svojou sestrou Adeliou príliš chváliť nemôže. Zobraziť galériu (7)
George Clooney sa svojou sestrou Adeliou príliš chváliť nemôže.

CERNOBBIO - On krásavec, ona... Hoci má George Clooney (54) na krku už päť krížikov, ešte stále je právom považovaný za jedného z najpríťažlivejších mužov súčasnosti. Mnohí chlapi sa preto pri zmienke, že má sestru, zaradujú. Ak by ste však čakali, že je reč o šarmantnej kočke, zostanete sklamaní. Adelia Zeidler (55) totiž o svoj zovňajšok vôbec nedbá.

Títo dvaja, že sú súrodenci?! V živote charizmatického Georgea Clooneyho bolo nepochybne veľa žien. Pár z nich má však v hercovom srdci špeciálne miesto. Do tejto úzkej skupinky určite patrí aj umelcova o rok staršia sestra Adelia. Pri pohľade na zanedbanú pani s nadváhou sa však až nechce veriť, že pochádza z tej istej rodiny ako fešný päťdesiatnik. 

Adelia má dve deti a býva v meste Augusta, kde spoločne s hviezdnym bratom vyrastali. Hoci životy každého z nich sú výrazne odlišné, sú vraj v kontakte prostredníctvom telefónu a internetu. Raz za čas sa stretnú aj osobne. Napríklad, pred pár dňami sa zišli na slávnostnom obede, na ktorý George a jeho manželka pozvali obe svoje rodiny.

Hercova sestra, ktorá nemá príliš ideálnu postavičku, si obliekla voľné biele šaty. Tie jej nedostatky ešte viac zvýraznili. Zrelá pani si však z nadváhy asi ťažkú hlavu nerobí. Ako vidno, nepotrpí si ani na mejkap, či dokonalý účes.    


Mohlo by vás zaujímať: Manželka hollywoodskeho fešáka desí vzhľadom: Je z nej len kosť a koža!


Viac o téme: George ClooneyAdelia Zeidler
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu