Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Herečka (49) z Komisára Rexa išla donaha: Baf, na staré kolená v pánskom magazíne!

Sabine Petzl, známa napríklad zo seriálu Komisár Rex, pózovala nahá pre pánsky magazín. Zobraziť galériu (6)
Sabine Petzl, známa napríklad zo seriálu Komisár Rex, pózovala nahá pre pánsky magazín.

SALZBURG - Tá má teda odvahu! Rakúska herečka Sabine Petzl, známa napríklad z obľúbeného seriálu Komisár Rex, oslávi o pár dní okrúhlu 50-tku. Ako darček si k jubileu darovala niečo celkom netradičné - nahé fotky v známom pánskom magazíne. Prečo sa sympatická brunetka ukázala svetu v Evinom rúchu až na staré kolená?!

Za svoje telo sa nehanbí! Známy pánsky magazín na svojich stránkach už viackrát vyzliekol celebrity a prominentné dámy pôsobiace v rôznych umeleckých sférach. Pikantnými zábermi sa najnovšie môže pochváliť aj rakúska herečka Sabine Petzl, ktorú diváci poznajú napríklad zo seriálov Komisár Rex, Kobra 11, či Medicopter. Brunetka pózovala v Evinom rúchu len krátko pred 50. narodeninami, no jej telo rozhodne nepatrí do starého železa. 

Za svoje krivky vďačí herečka zdravému životnému štýlu. „Nemám dokonalé telo, ale všetko je pravé. Bola som vždy zbabelá na kolu, kofeín, nikotín, aspirín, heroín, burgery a ostatné drogy. Na 50-tku potom dostanete účet a musím povedať, že ja som s tým svojím spokojná,” prezradila v rozhovore Sabine, ktorá s nahotou nemá žiaden problém.  

Zároveň priznala, že keby ju magazín oslovili aj v minulosti, vôbec by neváhala. Ako päťdesiatnička si však fotenie odhalených záberov užila oveľa viac. „Chcem ostatným ženám v mojom veku dodať odvahu, aby sa svojej nahoty nebáli,” dodala seriálova komisárka. 

Pri pohľade na ňu znie až neuveriteľné, že nemá žiadného partnera. „To sa pýta celý svet a občas si tú otázku - prečo nikoho nemám - kladiem aj ja sama,” poznamenala kráska, ktorá ma 14-ročného syna. 

Sabine Petzl sa na prahu 50-tky ukázala svetu kompletne nahá.
Zobraziť galériu (6)
Sabine Petzl sa na prahu 50-tky ukázala svetu kompletne nahá.

Viac o téme: Sabine Petzl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu