Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pikantná nehoda exotickej krásky: Paparazzom ukázala prepichnutý prsník!

Jourdan Dunn ukázala počas prezliekania na pláži nahý prsník. Zobraziť galériu (6)
Jourdan Dunn ukázala počas prezliekania na pláži nahý prsník.

RIO DE JANEIRO - Žiadne krehké žieňa! Jourdan Dunn (24) je známa britská modelka, ktorá má na konte viacero úspechov a kampaní. Svojou exotickou krásou raz za čas ozdobí aj stránky prestížnych magazínov. Najnovšie pózovala pre brazílske vydanie časopisu Vogue. Fotky vznikali na nádhernej pláži, kde nechýbali ani pohotoví paparazzi. Tí počas toho, ako sa tmavovláska prezliekala, odfotili jej nahý prsník s prepichnutou bradavkou.

Ukázala, čo skrýva pod šatami! Joudran Dunn si pred pár dňami odbehla do Ria de Janeira, kde fotila módny editoriál pre magazín Vogue. Išlo o zábery v šatách a bikinách, v ktorých vyzerala mladá mamička priam božsky. Počas prezliekania sa jej však podarilo odhaliť oveľa viac. Na prítomných paparazzov totiž vykukol jej nahý prsník ozdobený pírsingom. 

Jourdan si však z odhalenia ťažkú hlavu nerobí. Veď nahota je vlastne súčasťou jej profesie. S Brazíliou sa modelka lúčila prostredníctvom sociálnej siete instagram a niet pochýb, že si chvíle v exotickej krajine užila. Chýba mi Rio! Ďakujem za nádherný výlet. Určite sa v blízkej dobe vrátim,” pripísala k fotografii kráska, ktorá sa domov ponáhľala za päťročným synčekom.

Modelke Jourdan Dunn sa prihodil pikantný trapas.
Zobraziť galériu (6)
Modelke Jourdan Dunn sa prihodil pikantný trapas.

Viac o téme: Jourdan Dunn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu