Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nahej Salmy Hayek nie je NIKDY dosť: Erotická FOTO aj pred 50-tkou!

Salma Hayek je mimoriadne atraktívna žena. Zobraziť galériu (8)
Salma Hayek je mimoriadne atraktívna žena.

LOS ANGELES - Páni, tá je ale sexi! Salma Hayek (48) patrí k ženám, ktoré aj na prahu 50-tky dokážu poštekliť fantáziu nejedného muža. Potvrdzuje to aktuálne vydanie magazínu Allure, pre ktorý pózovala mexická bohyňa hore bez. Kombinácia nahoty, zmyselného pohľadu a herečkinej krásnej tváre jednoducho nikdy nesklame. Čo poviete?!

Stále rovnako zvodná! Známa herečka Salma Hayek patrí nepochybne k najatraktívnejším herečkám súčasnosti. Pre mnohých chlapov predstavujú jej krivky v tvare presýpacích hodín ideál. Našťastie, tmavovláska si svoj sexepíl nenecháva len pre svojho manžela a ochotne sa podelí s celým svetom. Aktuálne nafotila odvážnu fotografiu pre magazín Allure, na ktorej pózuje s nahými prsiami, pričom si bradavky kryje rukami. Záber tak dýcha erotikou, no hollywoodska diva na ňom rozhodne nepôsobí vulgárne. 


Pozrite si tiež: Šťavnatý zadok a bujné vnady aj na prahu 50-tky: Telo bohyne nikdy neomrzí!


Súčasťou magazínu je aj rozhovor s krásnou umelkyňou. Tá okrem iného priznala, že má za sebou zopár vzťahov, na ktoré nespomína v najlepšom. „Kiežby som vtedy vedela, že sa bláznivo zamilujem do tak úžasného muža, akým je môj manžel. Kvôli obavám som randila aj s ľuďmi, s ktorými som radšej nemala. V zúfalstve sa vám aj zlí chlapi zdajú byť skvelí,” povedala na margo toho Salma. Herečka je od roku 2009 vydatá za francúzskeho biznismena Françoisa-Henriho Pinaulta, s ktorým má sedemročnú dcéru Valentínu.

Salma Hayek pózuje hore bez aj vo svojich 48 rokoch.
Zobraziť galériu (8)
Salma Hayek pózuje hore bez aj vo svojich 48 rokoch.

Viac o téme: Salma Hayek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu