Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ne-nor-mál-ne TELO známej krásky (51): Všetky slová sú zbytočné!

Elle Macpherson má aj po päťdesiatke telo ako bohyňa. Zobraziť galériu (8)
Elle Macpherson má aj po päťdesiatke telo ako bohyňa.

SAINT TROPEZ - Kritizoval by ju snáď len blázon! Bývalá topmodelka Elle Macpherson (51) si počas svojej kariéry vyslúžila prezývku Telo, ktorú nosí pravom. Aj v zrelom veku sa totiž pýši luxusnou postavičkou, ktorá svojou dokonalosťou vyráža dych. Veď posúďte sami!

Kto je tá chutná dvadsiatka?! Túto otázku si zrejme položia viacerí, ktorí náhodou narazia na fotky známej modelky Elle Macpherson. Atratívna blondínka totiž skrýva pod šatami ploché bruško a božské nohy, ktoré rozhodne nenasvedčujú tomu, že ich majiteľka má už na krku päť krížikov. Nečudo, že sa na sociálnych sieťach bez okolkov pochváli odhalenými zábermi. 

V rozhovoroch sa však kráska netají tým, že starnutie má negatívny dopad na jej sebavedomie. „Jedna vec je mať dvadsať, byť nádherná, mať dlhé nohy a krásnu napnutú pokožku. A je celkom iné mať 50 rokov,” poznamenala na margo toho blondínka. 

„Postupne som si však začala uvedomovať, že vôbec nezáleži na tom, ako vyzerám. Oveľa dôležitejšie je, ako sa cítim,” dodala Macpherson, ktorá ochotne prezradila svoj recept na krásu. „Začala som viac spať, oddychovať a dávam si pozor na stravu. To je základ,” uzavrela. 

Elle Macpherson má krivky, ktoré jej môžu zavidieť aj mladšie ročníky.
Zobraziť galériu (8)
Elle Macpherson má krivky, ktoré jej môžu zavidieť aj mladšie ročníky.

Viac o téme: Elle Macpherson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu