Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Sexsymbol David Beckham ukázal sestru: Vyzerá... Hm, veď posúďte sami!

David Beckham sa pochválil svojou sestrou Joanne. Zobraziť galériu (9)
David Beckham sa pochválil svojou sestrou Joanne.

LONDÝN - Fešandu nečakajte! Známy futbalista David Beckham (40) patrí k hviezdam, ktoré sú na sociálnych sieťach celkom aktívne. S fanúšikmi sa delí nielen o novinky v kariére, ale zverejňuje aj momentky zo súkromia. V týchto dňoch sa napríklad pochválil "malou" sestrou Joanne (33). Tá podobu s bratom, ktorý má miesto v rebríčku najkrajších mužov sveta, nezaprie, no rozhodne sa o nej nedá povedať, že by bola sexbomba.

Manželka Victoria a dcérka Harper Seven nie sú jedinými ženami, ktoré majú v živote Davida Beckhama svoje miesto. Známy futbalista má samozrejme veľmi rád aj svoju mamu Sandru a mladšiu sestru Joanne. Práve na druhú spomínanú sústredil nedávno pozornosť fanúšikov, keď sa jej úspechmi pýšil na sociálnych sieťach.  


Mohlo by vás zaujímať: Manželstvo Beckhamovcov znesie veľa: Kvôli čomu David Victoriu tak veľmi miluje?


„Som hrdý brat. Gratulujem svoje sestre k dobrému štartu,” okomentoval David fotografiu, na ktorej pózuje spoločne s Joanne. Tá podľa všetkého rozbieha vlastný biznis zameraný na poskytovanie kaderníckych, vizážistických a stylistických služieb. Tridsiatnička s prominentným menom je sama sebe reklamou. V minulosti bola totiž blondínka, čo jej príliš nesvedčalo. Ako tmavovláska vyzerá oveľa lepšie, no v porovnaní s bratom by sa do rebríčka najsexi ľudí planéty zrejme nedostala. 

David a Joanne majú ešte staršiu sestru Lynne. Tá je akousi čiernou ovcou rodiny. Futbalista jej síce v minulosti kúpil vilu, no ich vzťahy rokmi ochladli. Lynne má slabosť na problematických chlapov. Jej bývalý manžel kšeftoval s drogami, ďalší z priateľov si posedel vo väzení osem mesiacov za napadnutie. 

Názory Beckhamových fanúšikov na jeho sestru Joanne sa líšia. Takto vyzerala, keď bola ešte blondína.
Zobraziť galériu (9)
Názory Beckhamových fanúšikov na jeho sestru Joanne sa líšia. Takto vyzerala, keď bola ešte blondína.

Viac o téme: David BeckhamJoanne Beckham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu