Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hollywoodsky fešáčik zmenil imidž: Fúha, takto ste ho ešte nikdy nevideli!

Matt Damon je mimoriadne atraktívny muž. Zobraziť galériu (9)
Matt Damon je mimoriadne atraktívny muž.

PEKING - Prekvapil! Matt Damon (44) je nielen talentovaný, ale aj mimoriadne atraktívny herec. Jeho svalnaté telo, očarujúci úsmev a krásna tvár mu zaručujú isté miesto medzi najsexi mužmi Hollywoodu. Pre krásavca je už od nepamäti typický aj účes z krátkych vlasov. Aktuálne však umelec zatúžil po zmene a na nedávnej tlačovej konferncii sa predviedol s konským chvostom. Ako sá vám jeho nový imidž pozdáva?!

Vyzerá úplne inak! Matt Damon zavítal pred pár dňami do Číny, kde spoločne s kolegami odprezentovali filmovú novinku s názvom The Great Wall. Prítomní novinári zažili pri pohľade na známeho hollywoodskeho herca menší šok. Namiesto krátkovlasého fešáka sa im totiž prihováral muž s dlhšími vlasmi zopnutými do konského chvosta. 

Hoci Matt v priebehu svojej kariéry vystriedal viacero účesov, toto doposiaľ na hlave nemal. Nečudo, že reakcie fanúšikov sú rôzne. „Och, chýba mi starý dobrý Matt. Toto ti, zlatko, vôbec nesvedčí,” okomentovala hercovu premenu jedna z jeho obdivovateliek. Iné sa zhodujú v tom, že Damon je aj s novým účesom stále rovnako sexi. Čo na to hovoríte vy? 

Matt Damon si nechal narásť dlhé vlasy. Takýto účes na svojej hlave ešte doposiaľ nikdy nemal.
Zobraziť galériu (9)
Matt Damon si nechal narásť dlhé vlasy. Takýto účes na svojej hlave ešte doposiaľ nikdy nemal.

Viac o téme: Matt Damon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu