Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Americký spevák prekvapil: Na súkromnej oslave Dňa nezávislosti spravil niečo nečakané!

Billy Joel Zobraziť galériu (5)
Billy Joel (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americký spevák a skladateľ Billy Joel sa v sobotu prekvapivo oženil s priateľkou Alexis Roderickovou na súkromnej oslave Dňa nezávislosti v spevákovom sídle na americkom Long Islande. Potvrdila to dnes agentúra AP.

Joelova hovorkyňa Claire Mercuriová uviedla, že slávnostný ceremoniál viedol newyorský guvernér Andre Cuomo. Na svadobný obrad boli pozvaní rodinní príslušníci a priatelia oboch novomanželov, avšak nikto z nich vopred netušil, že pár pred nimi zloží manželský sľub. Medzi zúčastnenými boli okrem iných aj dcéra Billyho Joela, Alexa Ray Joelová, americká modelka Christie Brinkleyová či herec Kevin James.

O svadbe prominentného páru informoval ako prvý americký magazín People, píše AP. Billy Joel (66) a Alexis Rodericková (34) spolu chodili od roka 2009 a čoskoro sa im narodí prvý spoločný potomok. Populárny americký spevák je momentálne na turné. V stredu vytvoril rekord v počte odohratých vystúpení v newyorskej Madison Square Garden, kde koncertoval už po 65. raz vo svojej kariére. Odsunul tak na druhé miesto britského kolegu Eltona Johna, ktorý v tejto aréne odohral 64 vystúpení.

Viac o téme: Billy Joel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu