Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Gibson pomáha ženám s rakovinou prsníka: Dražba jeho pyžama bude zachraňovať životy!

Mel Gibson Zobraziť galériu (8)
Mel Gibson (Zdroj: SITA)

KARLOVE VARY – Pyžamo, v ktorom nakrútil Mel Gibson tohtoročnú znelku Medzinárodného filmového festivalu v Karlových Varoch, ide do dražby. Výťažok z nej pomôže projektom, ktoré pripravuje Aliancia žien s rakovinou prsníka. Dražba sa odohráva na internete. Prihadzovať sa začalo v piatok večer, dnes ráno bola najvyššia ponuka takmer 135 eur.

Aliancia žien s rakovinou prsníka, ktorá je neziskovým partnerom tohtoročného 50. medzinárodného filmového festivalu, získala pyžamo darom od organizátorov festivalu. Aliancia má na festivale tiež svoj prsný dóm a kaviareň, ktorú oficiálne otvoria dnes popoludní. Na utorok pripravili na festivale benefičný koncert Dana Bártu.
 
Natáčanie znelky na ďalší ročník festivalu sa stalo tradíciou. V krátkych príbehoch sa objavujú držitelia Krištáľového glóbusu karlovarského festivalu. Hrali v nich Jiří Menzel, Věra Chytilová alebo Miloš Forman, zo zahraničných hostí potom John Malkovich, Jude Law a tento rok práve Mel Gibson. Vo znelke nachytá v pyžame zlodeja, ktorí sa pokúšajú ukradnúť sošku festivalovej ceny, a odstaví ich fúkačkou.
 
Ako pri slávnostnom zahájení tohtoročného ročníka povedal Marek Eben, pyžamo bolo Gibsonovi veľké a pri natáčaní ho musel mať vzadu zopnuté. Dražba Gibsonovho pyžama prebieha na obchodnom portáli Aukro.cz. Aukcia končí v piatok 10. júla o 19:00.
Viac o téme: Mel GibsonAliancia žien s rakovinou prsníka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu