Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kráska z kriminálok ukázala nahé prsia: Nevidieť tieto fotky by bol zločin!

Kate Mara sa na stránkach magazínu ukázala hore bez. Zobraziť galériu (9)
Kate Mara sa na stránkach magazínu ukázala hore bez.

NEW YORK - Éterická a nežná! Presne taká je Kate Mara (32) na najnovších fotkách, ktoré zdobia augustové vydanie magazínu Esquire. Americká herečka, ktorá účinkovala v známych kriminálnych seriáloch, totiž pred objektívom pózovala do pol pása vyzlečená, no čitateľom ukázala len obliny svojich pŕs. Zvyšok už nechala na ich predstavivosť

Sexepílu má na rozdávanie! Americká herečka Kate Mara sa v priebehu svojej kariéry objavila vo viacerých filmoch a seriáloch, no pokojne by sa uživila aj ako modelka. Štíhla postava zaoblená na tých správnych miestach a tvár s peknými črtami robia umelkyňu zaujímavou. Navyše, brunetka sa pred objektívom mení na profesionálku a spolupráca s fotografmi nemôže dopadnúť inak, ako na výbornú. 

Potvrdzuje to aj augustové vydanie magazínu Esquire, kde herečka toho zo svojho tela až tak veľmi neukázala, no napriek tomu mnohých mužov pri prezeraní záberov napadnú hriešne myšlienky. Kate má totiž zmyselný pohľad, ktorým akoby dávala najavo, že hoci vyzerá ako nevinniatko, v skutočnosti to tak rozhodne nie je. 

Kate Mara síce na fotkách nič intímne neukázala, no napriek tomu je na nich sexi.
Zobraziť galériu (9)
Kate Mara síce na fotkách nič intímne neukázala, no napriek tomu je na nich sexi.

Viac o téme: Kate Mara
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu