Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dcéra legendárneho Supermana: Takto si uctila zosnulého otca!

Christopher Reeve Zobraziť galériu (4)
Christopher Reeve (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Alexandra Reeve Givens, dcéra zosnulého herca Christophera Reevea a Gae Exton, priviedla v sobotu 13. júna na svet prvorodeného syna.

Informoval o tom magazín Us Weekly, ktorému to potvrdil hovorca rodiny. Novorodenec, ktorého na počesť jeho oboch starých otcov pomenovali Christopher Russel Reeve Givens, sa narodil vo Washingtone D.C. Jeho otcom je manžel 31-ročnej Alexandry Garren Givens.

Alexandra nie je jediným potomkom legendárneho predstaviteľa filmového Supermana. Exton mu v roku 1979 porodila syna Matthewa. Herec, ktorý je známy aj z filmov ako Bostončanky (1984), Súmrak dňa (1993), Len nestratiť reč (1994) alebo Mimo podozrenia (1995), sa v roku 1992 oženil s Danou Morosini, s ktorou má 23-ročného syna Williama. Reeve bol od roku 1995 po páde z koňa úplne paralyzovaný. Prostredníctvom charitatívnych organizácií, ktorých bol zakladateľom a predsedom, podporoval výskum účinnej liečby paralýz po zranení miechy a iných ochorení centrálneho nervového systému. Zomrel ako 52-ročný 10. októbra 2004. 

Viac o téme: Christopher ReeveAlexandra Reeve Givens
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu