Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Extrémny outfit babičky Cher: Čože? Fakt si pred 70-tkou obliekla TOTO?!

Speváčka Cher má na krku 70-tku. Pri pohľade na ňu to znie neuveriteľne. Zobraziť galériu (5)
Speváčka Cher má na krku 70-tku. Pri pohľade na ňu to znie neuveriteľne. (Zdroj: SITA)

SAINT-TROPEZ - Vek je len číslo! To si zrejme každý deň hovorí speváčka Cher (69), ktorá má za sebou množstvo plastických operácií a skrášľujúcich zákrokov. Mladistvá sa však samozvaná bohyňa popu usiluje zostať aj čo sa obliekania týka. Pred pár dňami sa v slnečnom Francúzku premávala napríklad v čipkovaných nohaviciach, vďaka čomu mohli všetci vidieť jej nohavičky.

Nemá problém! Speváčka Cher je už akýmsi inventárom na hudobnom poli, no ešte stále vie narobiť celkom slušný rozruch. Momentálne sa nachádza v slnečnom Saint Tropez, kde ju nafotili paparazzi počas prechádzky. Nestarnúca tmavovláska bola nahodená v čipkovanom overale, ktorý by si na seba obliekla asi len máloktorá jej rovesníčka. 

Cher však rozhodnie nie je typickou sedemdesiatníčkou. A hoci proti starobe úpenlivo bojuje, v rozhovoroch otvorene priznáva, že si je vedomá toho, že už je za zenitom. „Svoj dátum spotreby som už dávno prešvihla. Som v podstate taká stará, že ani nezáleží na tom, koľko mám vlastne rokov,” zažartovala vo svojej biografii popová diva. 

„Cítim sa síce fit, ale môžete sa zdravo stravovať, športovať a dávať si na tvár hydratačné krémy, ale vaše telo aj tak postupne chradne. A to ma hrozne štve,” dodala vitálna umelkyňa. 

Speváčka Cher na svoj vek rozhodne nevyzerá.
Zobraziť galériu (5)
Speváčka Cher na svoj vek rozhodne nevyzerá.

 

Viac o téme: Cher
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu