Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Krásna tvárička a pod ňou otras: Urodzená blondínka má hrudník ako stará žena!

Victoria Hervey má 38, no jej hrudník vyzerá tak, akoby mala 80.  Zobraziť galériu (6)
Victoria Hervey má 38, no jej hrudník vyzerá tak, akoby mala 80.

LONDÝN - Uf, toto by ukazovať nemala! Lady Victoria Hervey (38) patrí k dámam, ktoré majú rady luxusné a provokatívne outfity. Jeden taký prevetrala počas nedávnej premiéry filmu Magic Mike XXL. Nešlo však o najlepšiu voľbu. Za kostým s hlbokým výstrihom, ktorý odhaľoval povädnutý hrudník, totiž schytala riadnu kritiku.

Časy, keď odvážne výstrihy nosili iba ženy s plnými vnadami, sú už minulosťou. Po provokatívnych kúskoch často siahnú aj dámy, ktoré príroda veľmi neobdarila. A kým v niektorých prípadoch ide o vkusnú kombináciu, niekedy je pohľad na zdeformovaný hrudník skôr žalostný. Svoje by o tom vedela hovoriť napríklad Lady Victoria Hervey, ktorá je dcérou šiesteho markíza z Bristolu a jeho tretej ženy Yvonne Marie Sutton. 

Blondínka s urodzeným pôrodom oslávi čoskoro 40. narodeniny, no jej tvár vyzerá pestovane a mladistvo. Keďže bola v minulosti manekýnkou pre módny dom Christian Dior, pýši sa štíhlou postavou, ktorú by jej mohli závidieť aj mladšie ročníky. Na zaplakanie sú však Victoriiine prsia. Na vlastné oči sa o tom mohli presvedčiť návštevníci londýnskej premiéry filmu Magic Mike XXL, na ktorú kráska zavítala v nohavicovom kostýme s odhalenými dekoltom. 

Keď už je reč o blonďavej lady, bola by škoda nepripomenúť jeden z jej slávnych výrokov. „Je to tak zlé byť v zime bez domova. Bezdomovci by mali odletieť niekam do tepla. Napríklad do Karibiku, ke môžu jesť čerstvé ryby celý deň,” ​perlila v minulosti Victoria. 

Viac o téme: Victoria Hervey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu