Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najsexi cicuška sa utrhla z reťaze: Ožratá roztiahla nohy a...

Sexi cicuška Nicole Scherzinger sa pod vplyvom alkoholu správala ako utrhutá z reťaze. Zobraziť galériu (8)
Sexi cicuška Nicole Scherzinger sa pod vplyvom alkoholu správala ako utrhutá z reťaze.

MYKONOS - ...všetkým ukázala nohavičky! Nicole Scherzinger, ktorá sa zviditeľnila účinkovaním vo formácii Pussycat Dolls, oslávila pred pár dňami 37. narodeniny. Pri tej príležitosti sa spoločne so skupinou kamarátok vybrala na dovolenku na jeden z gréckych ostrovov, kde sa postarala o poriadny rozruch. Sexi cicuška to totiž počas párty prehnala s alkoholom a vyvádzala ako utrhnutá z reťaze.

Na túto oslavu tak ľahko nezabudne. Ak si ju teda bude pamätať! Nicole Scherzinger si v týchto dňoch vyrazila za oddychom do slnečného Grécka, kde spoločne s partiou ďalších atraktívnych krások zapíjala svoje pondelkové narodeniny. A kým fanúšikom posielala prostredníctvom sociálnych sietí pozdravy v plavkách, paparazzom sa podarilo počas párty urobiť oveľa pikantnejšie zábery. 

Speváčka nahodená v trblietavých minišatách toho očividne vypila viac, než znesie. Pod vplyvom alkoholu na pláži divoko tancovala, padala do piesku a v istej chvíli roztiahla nohy dokorán, pričom všetkým prítomným ukázala nohavičky. Po vyčínaní zmohla krásku únava a skupina priateľov ju odprevadila k hotelu. Nicole bol najviac nápomocný 23-ročný futbalista Pajtim Kasami, ktorého načapali, ako sa s kráskou ešte počas dňa bozkával. 

Opitá Nicole Scherzinger rozťahovala nohy a prítomným aj paparazzom ukázala svoje nohavičky.
Zobraziť galériu (8)
Opitá Nicole Scherzinger rozťahovala nohy a prítomným aj paparazzom ukázala svoje nohavičky.

Viac o téme: Nicole ScherzingerPussycat Dolls
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu