Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Seriálová kočka stratila všetok sexepíl: Zanedbaná a rozkysnutá!

Mischa Barton sa v priebehu rokov dosť zmenila. Zobraziť galériu (7)
Mischa Barton sa v priebehu rokov dosť zmenila.

NEW YORK - Od krásky má ďaleko! Mischa Barton (29) patrila donedávna k herečkám, ktoré mali sexepílu na rozdávanie. Fešanda, ktorá sa zviditeľnila najmä účinkovaním v počine O.C.California, sa však v priebehu posledných rokov výrazne zmenila. Problémy s drogami, alkoholom a kolísajúcou váhou sa na jej zovňajašku výrazne podpísali a dnes by sa za ňou na ulici otočil asi málokto.

Kedysi žiarila, dnes neohúri! Mischa Barton zažila vrchol kariéry zhruba pred 10 rokmi. V obľúbenom seriáli O.C.California stvárnila Marissu Cooper, z ktorej bol nadšený nejeden chlap. V tom čase sa blondínka realizovala aj ako modelka a krásou ozdobila stránky viacerých prestížnych magazínov.

Ako to však v prípade niektorých tínedžerskych hviezd býva zvykom, aj táto dievčina nadobudnutú slávu príliš nezvládla. Po obvineniach z anorexie prišli na rad drogové škandály a v roku 2009 skončila Mischa na psychiatrii. „Bola som pod enormným tlakom. Totálne som sa zrútila,” povedala na margo toho v jednom z rozhovorov herečka. 

Všetky tieto problémy sa odrazili aj na plavovláskinom zovňajšku. Keď ju pred pár dňami nafotili paparazzi v newyorských uliciach, so seriálovou kráskou nemala nič spoločné. Odrastené a neupravené vlasy, nenalíčená tvár, či kyprejšia postava urobili z Barton zanedbanú ženu, ktorá na svoj zovňajšok príliš nedbá. Škoda...

Mischa Barton bola kedysi sexi kočka.
Zobraziť galériu (7)
Mischa Barton bola kedysi sexi kočka.

Mischa Barton je v súčasnosti zanedbaná a rozkysnutá.
Zobraziť galériu (7)
Mischa Barton je v súčasnosti zanedbaná a rozkysnutá.


Mohlo by vás zaujímať: 


Viac o téme: Mischa BartonO.C. California
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu