Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

James Bond vyvenčil kyprú manželku: Ona ukázala faldy, Agent 007 vráskavú tvár!

Pierce Brosnan je už vráskavý šesťdesiatnik. Svoju manželku Keely Shaye Smith miluje aj s kilami navyše. Zobraziť galériu (8)
Pierce Brosnan je už vráskavý šesťdesiatnik. Svoju manželku Keely Shaye Smith miluje aj s kilami navyše.

PARÍŽ - Už to nie je to, čo bývalo! Herec Pierce Brosnan (62), známy najmä ako James Bond, sa na nezáujem žien nemohol nikdy sťažovať. Pribúdajúce roky sa však na filmovom agentovi pochopiteľne podpísali a z fešáka je dnes vráskavý dedko so šedinami. Umelec si ale zo starnutia ťažkú hlavu nerobí. Oči má len pre svoju kyprú manželku Keely Shaye Smith (51) a iné dámy ho príliš nezaujímajú.

Pierce Brosnan a Keely Shaye Smith tvoria jeden z najstabilnejších párov šoubiznisu. Tajomstvom ich vzťahu je vraj romantika, ktorú predstaviteľ kultového Jamesa Bonda miluje. „Nosím svoje žene raňajky do postele. Na podnose a s kvetinou z našej záhrady. Robil som to, keď sme spolu začali chodiť a praktizujem to dodnes,” prezradil v jednom z rozhovorov herec, ktorý svoju polovičku miluje aj napriek tomu, že postavou nespĺňa kritéria hollywoodskeho ideálu.  

Keely bola kedysi štíhla, no dve tehotestvá a pribúdajúce roky sa na jej figúre podpísali. Aj napriek tomu sa však novinárka neobmedzuje a oblieka si outfity, ktoré jej občas nelichotia. Príkladom môže byť nedávna módna šou, na ktorú filmový agent spoločne so svojou ženou zavítal. Brunetka si pri tej príležitosti obliekla vypasované šaty bez rukávov, ktoré zvýraznili jej obliny. Pierce pre zmenu pútal pozornosť nezvyčajnými okuliarmi a zostarnutou tvárou. 

Viac o téme: Pierce BrosnanKeely Shaye SmithJames Bond
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu