Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Americká hudobná hviezda po uši v problémoch: Z tohto sa už nevyseká!

Game Zobraziť galériu (5)
Game (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Rodák z Los Angeles, americký raper a herec Game, mal na krku doteraz iba obvinenie z vyhrážania sa. Najnovšie však musí čeliť aj obvineniu z napadnutia policajta Onyebuchiho Awajiho. Ak ho uznajú vinným, môže za mrežami stráviť až tri roky.

Amerického rappera a herca Gamea obvinili z napadnutia policajta Onyebuchiho Awajiho, s ktorým sa dostal do konfliktu v marci počas basketbalového zápasu. Z incidentu existuje kamerový záznam, ktorý dokazuje, že Game policajta udrel do tváre. Tridsaťpäťročný rodák z Los Angeles to však poprel a doteraz čelil iba obvineniu z vyhrážania sa. Pred súd sa postavil v pondelok, pričom odmietol svoju vinu. V prípade, ak by súd rozhodol v jeho neprospech, mohol by stráviť za mrežami až tri roky. Termín ďalšieho pojednávania stanovili na 30. júla. 

Spomínaný ochranca zákona bol v čase incidentu mimo služby. Awaji rappera zasiahol lakťom. Game ho následne udrel a zakričal naňho, že ho zabije, pričom naznačil, že má pri sebe strelnú zbraň. Awaji v apríli podal na rappera žalobu, pričom tvrdí, že utrpel poškodenie mozgu. Na interpreta následne v prvej polovici júna vydali zatykač a v pondelok 8. júna sa sám prihlásil na polícii v Los Angeles. V cele bol však iba približne hodinu, keďže zaplatil kauciu 50-tisíc dolárov. Portál TMZ v súvislosti s prípadom informoval, že Awaji chce od Gamea vysúdiť 12 miliónov amerických dolárov, ktoré by mu mali vykompenzovať psychickú a fyzickú bolesť a výdavky na lekársku starostlivosť. Vysoké odškodné má tiež byť zárukou, že rapper už nikdy neurobí nič podobné.

Game, vlastným menom Jayceon Terrell Taylor, pochádza z Kalifornie a na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 2002. V roku 2004 bol nakrátko členom skupiny G-Unit, po konflikte s 50 Centom sa však rozhodol formáciu opustiť. Jeho debutovým sólovým albumom bola nahrávka The Documentary (2005), po ktorej nasledovali Doctor's Advocate (2006), LAX (2008), The R.E.D. Album (2011), Jesus Piece (2012) a Blood Moon: Year Of The Wolf (2014).  

Viac o téme: Game
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu