Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexi kuchárka Geissenka: Vyprsená a... Carmen, mein gott, čo je toto?!

Carmen Geiss pretŕča svoje silikóny nielen na verejnosti, ale aj doma. Zobraziť galériu (6)
Carmen Geiss pretŕča svoje silikóny nielen na verejnosti, ale aj doma.

MONAKO - Takto ju často nevidíme! Nie je žiadnym tajomstvom, že televízna hviezda Carmen Geiss (50) si potrpí na to, aby bol jej zovňajšok dokonalý. A hoci kamery zachytávajú najmä súkromie bohatej rodinky z Nemecka, zábery, na ktorých by bola blondínka nenalíčená alebo neučesaná, sú skôr raritou. Jeden taký celkom zaujímavý pohľad sa dnes naskytne divákom televízie Joj, ktorým sa speváčka predvedie s nátačkami na hlave. Je ale dosť možné, že chlapov upúta skôr pracháčkin plný výstrih.

Carmen a Robert Geissenovci sú Slovákom dobre známi. Televízia Joj vysiela už ďalšiu sériu ich reality šou Ťažký život milionárov. V dnešnej epizóde sa Robert chytí varešky a pustí sa do varenia večere pre svoju rodinku. Na pomoc mu príde sexi posila v podobe jeho milovanej manželky. 

Ako vidno, boháčka aj v súkromí preferuje hlboké výstrihy, ktoré odhaľujú jej silikónové prsia. Zarážajúce však je, že pred kamery vybehla s natáčkami na hlave. Geissenka sa ale pri príprave jedla veľmi nezapotila. Nakrájala zeleninu a svojmu miláčikovi sa viac do varenia nemiešala.

Svojská Carmen už dávnejšie prezradila, že to jej milovanému Robertovi za sporákom celkom ide. „Nikdy nebol romantik, ale variť vie vynikajúco. Predovšetkým nemecké jedlá, guľáš a hovädzie mäso na akýkoľvek spôsob. Všetko od neho je super chutné,” rozplývala sa blondínka. Kiežby ju niekedy rovnako vychválil aj jej kritický manžel...

Viac o téme: GeissenovciCarmen GeissRobert Geiss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu