Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tehotná hviezda provokovala na ulici: Oči cudne sklopené, bradavky vytasené!

Kim Kardashian ukazuje svetu svoje bradavky aj počas tehotenstva. Zobraziť galériu (6)
Kim Kardashian ukazuje svetu svoje bradavky aj počas tehotenstva.

LONDÝN - A nedá si povedať! Kim Kardashian (34), ktorá momentálne nosí pod srdcom svoje druhé dieťa, je zvyknutá na to, že je stredobodom pozornosti kdekoľvek sa objaví. K tomu si výrazne dopomáha napríklad dráždivými outfitmi, ktoré často upútajú nielen chlapov, ale aj ženy. V uliciach Londýna sa tmavovláska pred pár dňami promenádovala v tenkých šatách, spod ktorých jej presvitali bradavky.

Tehotenstvo nič nemení! Kim Kardashian patrí k najvplyvnejším celebritám súčasnosti, a tak nečudo, že si svoje outfity starostlivo vyberá. Šatník televíznej hviezdy musí byť plný luxusných a najnovších kúskov, ktoré by túžila vlastniť zrejme nejedna žena. Pri pohľade na to, ako sa tmavovláska oblieka, je však jasné, že má doma minimum podprseniek. Na verejnosti sa totiž celkom rada pretŕča bez nich. 

Príkladom môže byť aj jej nedávna návšteva Veľkej Británie, kam zavítala spoločne so svojím manželom Kanye Westom. Známy raper vystúpil v rámci najznámejšieho festivalu Glastonbury. Dvojica bola ubytovaná v hoteli, pred ktorým nechýbali paparazzi. Tým sa podaril celkom slušný úlovok.

Kráska, známa z televíznych obrazoviek, opúšťala hotel nahodená v tenkých čiernych šatách, pod ktoré si nevzala podprsenku. Absencia bielizne sa postarala o to, že v záplave bleskov fotoaparátov vyzerala Kim akoby bola nahá.  

Kim Kardashian podprsenky príliš neobľubuje.
Zobraziť galériu (6)
Kim Kardashian podprsenky príliš neobľubuje.

Viac o téme: Kim Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu