Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Materské prsia jej kypia z výstrihu: Prominentnej manželke do oči nikto nepozerá!

Výstrih Hilarie Baldwin sa vplyvom dojčenia výrazne zväčšil. Zobraziť galériu (7)
Výstrih Hilarie Baldwin sa vplyvom dojčenia výrazne zväčšil.

NEW YORK - Materstvo jej prospieva! Je celkom bežné, že tehotenské hormóny pridávajú niektorým mamičkám na kráse. Príkadom je aj manželka známeho herca Aleca Baldwina (57) - Hilaria (31), ktorá mu nedávno porodila synčeka Rafaela. Inštruktorku jógy pred pár dňami nafotili paparazzi a treba uznať, že vyzerala skvele. Neprehliadnuteľný bol najmä jej výstrih, z ktorého jej naliaté prsia priam kypeli von.

To je ale sexi mamička! Hilaria Baldwin, manželka herca Aleca Baldwina, je atraktívna žena. Okrem peknej tváre sa pýši aj štíhlou postavou, keďže sa intenzívne venuje jóge. Na šarme jej neubralo ani nedávne tehotenstvo a pôrod. Práve naopak. Zdá sa, že s príchodom synčeka Rafaela na svet sa jej pôvab ešte znásobil. 

Svoj podiel má na tom zrejme aj fakt, že tmavovláskine vnady sa dosť zväčšili. Keď paparazzi čerstvú mamičku nedávno stretli v obchode, neboli jediní, kto od jej výstrihu nedokázal odtrhnúť pohľad. 

Hilaria počas tehotenstva pravidelne zverejňovala na instagrame fotky svojho meniaceho sa tela. Ako sa zdá, plánuje v tom pokračovať aj naďalej. Pred pár dňami zavesila na internet záber brucha a neváhala pridať ani úprimný komentár. „Dúfam, že chápete môj zámer. Je dôležité akceptovať a milovať ženy, ktoré prinášajú na tento svet život,” pripísala k fotke sympatická tmavovláska. 

Viac o téme: Alec BaldwinHilaria Baldwin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu