Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zakladateľ Playboya čelí tvrdým obvineniam: Sexi kráska začala hovoriť!

Holly Madison a Hugh Hefner Zobraziť galériu (8)
Holly Madison a Hugh Hefner (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Zakladateľ magazínu Playboy Hugh Hefner čelí nepríjemným obvineniam. Jeho bývalá priateľka Holly Madison totiž v knihe Down the Rabbit Hole: Curious Adventures and Cautionary Tales of a Former Playboy Bunny (2015) tvrdí, že ju milovník žien hrubo urážal a ponúkal jej drogy.

Podnikateľ a vydavateľ nesúhlasí s modelkinými tvrdeniami. Kniha Holly Madison je vraj plná lží a so ženami vraj vždy dobre vychádzal.

Modelka, ktorej manželom je od roku 2013 obchodník Pasquale Rotella, žila s Hefnerom v rokoch 2003 až 2008. V memoároch priznala, že vo vzťahu s ním nebola šťastná. Známy milovník žien ju vraj častoval urážkami a ponúkal jej drogy. Správal sa údajne ako manipulátor a štval proti sebe ženy, ktoré žili v jeho sídle. "Uvedomila som si, že so mnou zaobchádzali nepekne. Z ľudí však už nemám strach. Hefovi už nič nedlhujem. Nerozprávala som sa s ním štyri roky a nemám dôvod to meniť," vyjadrila sa v pamätiach rodáčka z Astorie v Oregone.

"Počas môjho života som aj ja značnou mierou prispel k tomu, aby moje vzťahy so ženami boli romantické. Životy mnohých z nich sú dnes šťastné, zdravé a produktívne a je mi cťou, že viaceré sú aj naďalej mojimi dobrými priateľkami. Nanešťastie, existuje aj zopár takých, ktoré sa rozhodli prepísať históriu v snahe zostať v žiare reflektorov. Je to tak, ako hovorí staré príslovie: Nemôžete mať všetko!" povedal Hefner pre magazín Us Weekly. 

Hugh Hefner založil Playboy v roku 1953. Prvá titulná strana patrila sexsymbolu 50. rokov minulého storočia Marilyn Monroe, ktorá sa zároveň stala prvou playmate. Osemdesiatdeväťročný rodák z Chicaga je tiež politickým aktivistom a filantropom. V rokoch 1949 až 1959 bol manželom Mildred Williams. Tridsať rokov po rozvode sa oženil s playmate Kimberley Conrad, no manželstvo sa skončilo v roku 2010. V súčasnosti je ženatý s 29-ročnou Crystal Harris, ktorú si vzal za manželku v decembri 2012. 

Viac o téme: Hugh Hefner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu