Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slávychtivá Kardashianka: Pohlavie jej dieťaťa pozná už celý svet!

Kim Kardashian a Kanye West Zobraziť galériu (4)
Kim Kardashian a Kanye West (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americký rapper Kanye West a jeho manželka Kim Kardashian čakajú chlapca. Pohlavie druhého spoločného dieťaťa potvrdila 34-ročná rodáčka z Los Angeles prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila fotografiu Westa s dvojročnou dcérou North.

"Si naozaj dobrý otec pre North a budeš tiež tým najlepším otcom pre nášho syna," uviedla televízna celebrita, ktorá sa s rapperom zosobášila v máji 2014. O tom, že čakajú druhé dieťa, informovala tento rok v máji.

Kim Kardashian, ktorá si po sobáši so spomínaným rapperom zmenila oficiálne meno na Kim West, je známa najmä vďaka reality šou Kardashianky a ich rodina (2007) a tiež erotickej videonahrávke, ktorú s ňou v roku 2003 nakrútil bývalý priateľ Ray J. Milionárka, ktorá v roku 2007 pózovala pre Playboy, vlastní so sestrami Khloé a Kourtney niekoľko značiek oblečenia. Pod svojím menom predáva parfumy a zahrala si tiež v niekoľkých filmoch a seriáloch. 

Tridsaťosemročný Kanye West odštartoval hudobnú kariéru v roku 1996, keď ako producent spolupracoval s rapperom Gravom. Známym sa však stal až v roku 2001, keď sa podieľal na albume The Blueprint od Jay Z. Debutovú štúdiovku The College Dropout vydal v roku 2004. Nasledovali nahrávky Late Registration (2005), Graduation (2007), 808s & Heartbreak (2008), My Beautiful Dark Twisted Fantasy (2010) a Yeezus (2013). So spomínaným Jay Z okrem toho nahral album Watch The Throne (2011). Medzi najväčšie hity 21-násobného držiteľa Grammy patria skladby Jesus Walks, Gold Digger (feat. Jamie Foxx), Diamonds From Sierra Leone, Stronger, Love Lockdown, Heartless alebo All Of The Lights (feat. Rihanna). V súčasnosti pracuje na albume SWISH.

Viac o téme: Kim KardashianKanye West
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu